Igaz, hogy az angolok büdösek és nem fürdenek?
Ó istenem... Minden országban vannak igénytelen emberek, nálunk is. Volt szobatársam pl. két hét alatt egyszer fürdött, pedig a koliban a víz is ingyen volt. Mondhatom, rohadt büdös napok voltak... Anglia pedig a világ mindenfajta emberének gyűjtőhelye, alig látsz igazi angolt, ezért nem általánosíthatsz.
Voltam Angliában is már és Franciahonban is egyik helyen sem tapasztaltam ilyen dolgot, szóval hülyeség.
Azt viszont olvastam, hogy régen, asszem 1. Erzsébet idején, nagyon ritka volt a fürdés. A királynő is csak egy hónapban egyszer élt ezzel a lehetőséggel és őt is tisztaságmániásnak nevezték...
Még az előző vagyok: Azt kifelejtettem, hogy fürdőszoba is van mindenhol, aki pedig Németországot hozta fel példának nagy észlény lehet... ott még a pihenőkön is van zuhanyzó, míg Magyarországon nyilvános WC se nagyon.
Ja, és azt tudtátok, hogy sok francia azt hiszi (aki egyáltalán tudja, hgy létezik az országunk) nálunk még mindig lovaskocsival közlekednek és népviseletben járnak??
Az egyik lektorunk mondta még gimiben, hogy csak bámult, mikor megérkezett és nem volt így. Pedig ő még full értelmes francia is...
haha ez jóóó. : DD
köszönöm a válaszokat! :)
Én voltam egy nemzetközi táborban..Akik nem fürödtek: finnek, oroszok, ukránok, angolok és németek. A finn csajon 1 hétig ugyanaz a ruha volt.
Akin meglepődtem az hogy az Afrikaiak, a libanoniak, magyarok, minden nap többször is fürödtek..
Aki azt mondta, hogy hülyeség, hogy Németországban van így, annak üzenem, hogy én is azt hallottam, hogy a németek csak 2 vagy 3 naponta fürdenek...
De ez az egész szerintem nem azon múlik, hogy ki milyen nemzetiségű. Vannak igénytelen emberek mindenhol, de olyanok is, akik naponta 5x tusolnak...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!