Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igaz, hogy az angolok büdösek...

Igaz, hogy az angolok büdösek és nem fürdenek?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy csak heti egyszer fürödnek. :SS
2010. dec. 16. 22:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem minden országban vannak ilyen emberek. Na meg Angliában rengeteg nép van, akik nem is angolok. Eljön ide egy angol, mondjuk egy sötétebb nézésű családok által lakott helyre, az is tudja mondani, hogy a magyarok milyenek...
2010. dec. 17. 08:48
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

Ó istenem... Minden országban vannak igénytelen emberek, nálunk is. Volt szobatársam pl. két hét alatt egyszer fürdött, pedig a koliban a víz is ingyen volt. Mondhatom, rohadt büdös napok voltak... Anglia pedig a világ mindenfajta emberének gyűjtőhelye, alig látsz igazi angolt, ezért nem általánosíthatsz.

Voltam Angliában is már és Franciahonban is egyik helyen sem tapasztaltam ilyen dolgot, szóval hülyeség.

Azt viszont olvastam, hogy régen, asszem 1. Erzsébet idején, nagyon ritka volt a fürdés. A királynő is csak egy hónapban egyszer élt ezzel a lehetőséggel és őt is tisztaságmániásnak nevezték...

2010. dec. 17. 08:49
 13/22 anonim ***** válasza:
39%

Még az előző vagyok: Azt kifelejtettem, hogy fürdőszoba is van mindenhol, aki pedig Németországot hozta fel példának nagy észlény lehet... ott még a pihenőkön is van zuhanyzó, míg Magyarországon nyilvános WC se nagyon.

Ja, és azt tudtátok, hogy sok francia azt hiszi (aki egyáltalán tudja, hgy létezik az országunk) nálunk még mindig lovaskocsival közlekednek és népviseletben járnak??

Az egyik lektorunk mondta még gimiben, hogy csak bámult, mikor megérkezett és nem volt így. Pedig ő még full értelmes francia is...

2010. dec. 17. 09:01
 14/22 A kérdező kommentje:

haha ez jóóó. : DD

köszönöm a válaszokat! :)

2010. dec. 17. 10:39
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

Én voltam egy nemzetközi táborban..Akik nem fürödtek: finnek, oroszok, ukránok, angolok és németek. A finn csajon 1 hétig ugyanaz a ruha volt.

Akin meglepődtem az hogy az Afrikaiak, a libanoniak, magyarok, minden nap többször is fürödtek..

2010. dec. 17. 11:42
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
ez az egész egy hülyeség. általánosítva nem mondhatsz senkiről semmit. minden egyes országban van ilyen ember és olyan ember, 'büdös' és ápolt, jó és rossz. engem is például felháborít, hogy a magyarokat néha rasszistának nevezik, amiben egyébként sajnos van igazsgág, de én kikérem magamnak hogy az olyan emberekkel azonosítsanak.
2010. dec. 17. 15:23
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
Ez kb olyan kijelentés, hogy a magyarok pesszimisták, a franciák meg b*zik... Én laktam pár napig egy angol családnál és tiszták voltak. Szerintem M.o.-n is bőven akad, aki 1x fürdik egy héten, így minden bizonnyal Angliában is vannak ilyen emberek. A tisztaság nem nemzetiség kérdése.
2010. dec. 17. 18:13
 18/22 anonim ***** válasza:
70%
Barátnőm kinn volt Németben, és azt mondta, hogy heti 3x fürdenek kb... : D
2010. dec. 18. 17:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Aki azt mondta, hogy hülyeség, hogy Németországban van így, annak üzenem, hogy én is azt hallottam, hogy a németek csak 2 vagy 3 naponta fürdenek...

De ez az egész szerintem nem azon múlik, hogy ki milyen nemzetiségű. Vannak igénytelen emberek mindenhol, de olyanok is, akik naponta 5x tusolnak...:P

2010. dec. 18. 21:03
 20/22 anonim ***** válasza:
71%
Én többször voltam már kint Angliában. Volt, hogy az iskolával voltam, mindenki egy-egy családnál lakott. Minden nap fürödtek. Sőt, hajat is mostak minden nap. A tanárunk külön szólt előtte, hogy az angolok naponta mosnak hajat is, és amíg ott vagyunk, mossunk mi is, mert különben ápolatlannak fognak gondolni, kb. mint azt, aki itthon nem fürdik minden nap. Mert az angolok azt tartják, hogy a haj is épp úgy piszkos lesz, mint a testünk többi része. Meg a család, akinél laktam, azt mesélte, hogy előző évben, képzeljem el, hogy volt náluk egy lány, aki a két hét alatt csak háromszor fürdött, és nagyon fel voltak rajta háborodva, hogy ez milyen borzalmas.
2011. jan. 4. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!