Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A tősgyökeres angolok vagy a...

A tősgyökeres angolok vagy a németek a szebbek?

Figyelt kérdés

tudom, hogy nem lehet általánosítani, de mégis... aki volt mind a 2 országban milyen tapasztalatai vannak?

London és Berlinben/Münchenben

2009. aug. 17. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:

èn mindkét országban éltem, és kicsit sem lehet általánosítani. ami biztos hogy az angolok és német 35-50 közötti társaság jobban nßezki mint a magyar fittebbek, többet adnak magukra, nincsenek elhízva és nem otthonkában járnak.

viszont ki a törzsgyökeres? párom szöke és kékszemü, fehérbörü. de az egyik nagyapja cseh volt, gyerekkorában költöztek németországba. szóval ö törzsgyökeres vagy sem? egyébként kiemelkedöen helyes nök magyarországon, bosniában vannak. több boszniai osztálytársam is volt, és a lányok mind kimondottan szépek voltak.

2009. aug. 17. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

énis voltam sokat mind 2 országban, nekem a német nők túl olyan "kemény" arcúaknak tűntek. a vonásaik olyan kemények, és nem olyan szépek.

az angolok inkább, de őksem egy kimondottan szép népség, ott meg sok az egyhangú arcú nő.

boszniaiakról nemtudok nyilatkozni :D

ellenben a magyar lányokról nekem az a véleményem, hogy lehet h szép arcuk van, de a tekintetük nagy százalékuknak eléggé semmitmondó, és unalmas. ez pedig nagyon sokat ront a szépségükön.

szépségversenyekről is mindig hazaküldik a magyar lányt már az első körben :D (bár az tény h sikerül mindig a legrosszabbat kiküldeni, 600ezer szebb lány futkos az utcékon, mint azok, akiket itt szépségkirálynőnek választanak)

2009. aug. 17. 20:06
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de én elsősorban a férfiakra gondoltam:)
2009. aug. 17. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Az angol férfiak olyan nagyon szépek : )
2009. aug. 17. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ízléstől is függ, hogy kinek mi tetszik. Szerintem a német nőknek túl kemények az arcvonásaik, míg a férfiak helyesek. Angol férfi is tetszett már, mégis azt hiszem, nem minden függ a nemzetségtől.
2009. aug. 20. 16:10
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem az angolok tetszenek
2009. aug. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!