SOS Striák, hogy segítsek rajtuk?
sajnos már lassan 1,5 -2 éve vannak ilyen "terhességi csíkok"(striák) amiket akkor szereztem amikor hirtelen megnőtt a csípőm,mellem,combom,"popsim".
(a mellemen, csípőm feledt,-aladt,combbelsőn jelentek meg)
TUDOM HOGY NEM LEHET ELTÜNTETNI teljesen,de mért nem világosodtak még ki? ahogy előbukkantak a csíkok elkeztdtem használni krémeket,a net alapján nagyon jók az avon és a milupa krémek,mind a 2-t azóta használtam ( a milupát kb 0,5 évig ,az avonosat 1-1,5 éve)..semmi hatást nem észleltem.. a csíkok nagyon hosszúak (5-10 cm hosszúak és 3-4 mm szélesek,és még sok is van belőle)különleges melltartót használok,ami az egész mellemet letakarja..mert nagyon szégyenlem ezeket a csíkokat,tesi órás napokon derékmelegítőt is hordok hogy öltözésnél ne vegyék észrea többiek.
tudom h az idő "javít" rajtuk,de mennyi idő már nagyon szomorú vagyok miadtuk,már most aggódom a nyár miadt.a csíkok alja viszonylag normális színü,de a csíkok vége (ami lassan a derekamnál lesznek,és nem lehet letakarni) vöröses lilák.:(
14/L
Lécci adjatok tanácsokat!
Avon Solutions Terhességi csíkok elleni krém
nem a legolcsóbb, de nekem sok krém közül egyedül ez az egy vált be!
Nekem kb egy hónap múlva jelentkeztek a javulás jelei, és egy év múlva teljesen rendbe jöttek a nagyon ronda striáim!
Azóta pedig nem jöttek elő újak!:)
Ja, és masszírozd rendszeresen körbe-körbe a bőröd a striás részeken, használj hideg-meleg vizes váltózuhanyt, illetve sportolj.
Én a mezoterápiát javaslom.
Anno 2007-ben én is meghíztam, ezért felkerestem egy bőrgyógyászt, aki ajánlott nekem egy magánrendelőt, ahol eltűntették teljesen a vörös csíkjaimat /hogy a fehéreket is eltűntetik-e, nem tudom/. Azóta sajnos még1x meghíztam, így megint csúnya vagyok. Egy kezelés ára 35.000Ft-ba kerül, 3-4 kezelésre volt anno szükségem.
Itt az elérhetőségük:
Én úgy tudom, hogy a telefonszám még él, a cím már nem, mert az Istenhegyi útra költöztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!