Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan valósíthatnám meg?

Hogyan valósíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Azt szeretném, hogy legyenek szeplőim és fehérebb legyen a bőröm.(most sem annyira barna, de nem olyan amennyire szeretném) Nem szolizok vagy ilyenek, nyáron nem napozok direkt, de viszonylag jól fog a nap...:S Meg nem vagyok szeplős, de szeretnék az lenni és a hajamat is be akarom festeni vörösre.

Szerintetek hogyan tudnám megcsinálni, van rá valamilyen módszer?Vagy van valamilyen praktika?

2010. dec. 13. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudsz mit tenni. Szeplőid sosem lesznek, meg nagyon fehér bőröd sem, ha nem olyan eredetileg. A hajad nyilván megoldható, fodrász megcsinálja.
2010. dec. 13. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább barátkozz a temészetessel és abból hozz ki valamit. Bőrt fehéríteni aránylag képtelenség, vannak kétes eredményű, méregdrága (több 10k) krémek, de hatásról még nem számolt be nekem senki. XD Szeplőket ugyan tetováltathatsz, de nem lenne szép. A vörös haj pedig macerás, kb kéthetente újra kellene festeni, hogy szép maradjon, ha sötétebb a hajad, szívatni is, teljesen tönkretennéd magad? Nem éri meg.
2010. dec. 13. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Én pont úgy nézek ki....nekem, amikor a napon leégtem jöttek először szeplőim..elötte nem voltak, soha. Azota vannak...néha halványak néha erősebbek. Vöröses barna hajam van. és hófehér bőröm....mindenki vámpírnak hitt elsőre...rajtam meg az a baj, h nem fog a nap :S Szntem a szeplőket meg lehet rajzolni hasonló színű ceruzával mint a hajad színe /vörös/. A hajadat meg befesti a fodrász.... a citrom nagyon jó fehérítő, de folyamatosan alkalmazni kell, mert ugye akkor nem lessz tarós az eredmény. :)

Remélem segítettem.

Legyen szép napod. :)

2010. dec. 13. 15:56
 4/4 anonim válasza:
Nekem vörös hajam és fehér bőröm van, szeplőim is vannak. Én inkább sötétebb bőrt, és barna hajat szeretnék vagy szőkét. De hát mindig mást akar az ember, mint ami van. Szerintem a szeplőket meg tudod oldani sminkkel vagy hasonlóval, a bőrödet szerintem nem nagyon, de a hajadat be tudod festeni simán vörösre, csak az a baj, hogy a vörös hajhoz nem annyira illik a barnás bőr, de hát te tudod. Ha szerinted jól állna neked akkor próbáld ki! (:
2020. dec. 3. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!