Milyen hatásos HÁZI praktikákat tudtok az erőteljesen mitesszeres, pattanásos arcbőrre?
Figyelt kérdés
Mindenféle kenceficét próbáltam már, egyik sem használt.
Valami házi módszerre lennék kíváncsi, amivel végre eltüntethetem a mitesszereket és pattanásokat az arcomról.
Kozmetikust nem engedhetjük meg magunknak, és nem is nagyon szeretnék oda menni.
Tehát tudtok valamit ajánlani?
Köszi, F14.
2010. dec. 12. 22:57
11/15 anonim válasza:
tömény citromot ne tegyetek az arcotokra!! jesszus istenem... a tojás sárgája ok, b vitaminban gazdag, de sok benne a zsír.
12/15 anonim válasza:
azért a kozmetikus nem olyan drága,meg nem 10-15 ezer forintos kencéket ir fel,vannak akár 1000ért is. na de hát te nem ezt akarod akkor írok(nem tudom h írta-e valaki már,bocsi,nem minden választ olvastam el) vizezd be az arcod és tengeri sóval dörzsöld. vagy kamilla teával mosogasd,ez leszárítja a pattanásokat. meg gőzöld és próbáld utána tiszta kézzel kinyomkodni,utána pedig arctonikozd le. az nem olyan drága.
13/15 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz az a legjobb!
14/15 anonim válasza:
Tényleg menj el bőrgyógyászhoz, mert mi nem látjuk a bőröd, és nem is értünk mindenkiéhez, mindenkinek más válik be. Van, akinek jó a citrom,a só, a tojás, van akinek nem.
15/15 anonim válasza:
Amit nekem ajànlottak ès bevàlt:
Almàt, krumplit ès uborkàt le reszelni. A levèvel a tisztìtott arcbőrt àttörölni, majd a reszelt egyveleget összekeverni ès pakolàskènt felkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!