Va valami házi arcradirt, ami hatásos hámló bőrre?
hámlik nagyon a bőröm,de gyben zsiros is.
mivel most sporolok,nem szeretnek összevissza venni arcradirokat,szeretnek megtartan a zsebpenzem :)
valami oylasmit hallottam már h a hámló bőrre vmli kávezaccos vlmit kell tenni...
Én tengeri sót (amit a főzéshez használok) szoktam összekeverni extra szűz olívaolajjal. Nagyon jól leradírozza a bőrömet. Annyi, hogy az olaj nem jön le sima vízzel, úgyhogy valamilyen arclemosót kell használni utána.
De ha nem szeretnél olajat felkenni, keverheted egy pici mézzel, vagy natúr joghurttal is a sót. Esetleg ha van barna cukor, az is megfelel erre a célra.
Ja és ne a száraz bőrt radírozd, előtte nedvesítsd be az arcodat.
hámló bőrt csak óvatosan radírozz, mert csak rosszabb lesz tőle. :S Én is panaszkodtam a bőrgyógyásznak, hogy hiába radírozom le, ugyanúgy hámlik... erre tulajdonképpen közölte, hogy milyen hülye vagyok. xD Mert sajnos nem csak a hámló részt szeded le, hanem továbbszakad, stb. :S
Inkább szerezz be egy jó krémet, ha nem akarsz drágát, kevertess valamit a patikában, az általában párszáz forint szokott lenni, de rendbehozza a bőrt. :S Utána radírozhatod.
okéés,köszi mindenkinek!!
akkor ink. krémet hasznalok :)
szia! Bár elég rég írtad a kérdést,de azért válaszolok: a kávézacc is nagyon beválik,össze kevered mézzel és kész is,nagyon hatásos,regeneráló,antibakteriális!
írd meg ha beválik! :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!