Szőkítő SPRAY. Lehet még kapni egyáltalán magyarországon?
Régebben volt swarzkopf paletta blonding spraym.
Ez ilyen nyári hatás spray. Ugye minden haj kicsit kiszívódik nyáron, a naptól, a klóros víztől...a szőke hajon ez még jobban látszik.
Már megnéztem 2 rossmannban, dm-ben, schleckerben, müllerben, fodrászkellékesnél, gyógynövényes bio boltban.
Sehol sem volt.
Valaki aki lát valahol, vagy látott jelezné nekem?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:53
Mikor olvastad mostanában?
Vecsési müllerben megnézte egy haverom és ott nem volt szerdán, azt mondták nem is lesz, kérdezzük meg fodrászkellékesnél, de ott sem volt. Vajon más müllerben lehet, pl Gödöllőn? Az a baj, hogy müller csak vidéken van, és ez a két város, ahol lakik ismerősöm, és megtudják nézni.
Majd megpróbálom még több fodrászkellékesnél megkérdezni esetleg.
Utolsó előtti: Én is használtam, de sosem sárgult be egyáltalán, tényleg olyan lett, mint nyáron volt spray nélkül.Szerintem neked túl barna volt az alap hajszíned, mert azt tényleg besárgítja.
Utolsó:Köszi, nagyon aranyos vagy:)))
Szia én a Gödöllői Müllerben láttam még 1-2 hónapja. Szerintem nézd meg a Swartczkopf márkájút láttam.(ezer körül volt).
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!