Jövőhéten mennék először szolizni. Mit kell tudnom?
Szia! Először is, ha mész szoliba, mielőtt befekszel mosd le a sminket magadról. Altalában az eladóktól lehet kérni/ venni sminklemosót, de vihetsz is magaddal! Van álló és fekvő szolárium is, én a fekvőt ajánlom, az sokkal kényelmesebb. :) Aztán vetkőzz le (a bugyit néhányan magukon szokták hagyni - én nem) aztán feküdj be és húzd magadra a tetejét. Aztán ellazulsz és vársz. :) Majd a végén kiszállsz, bekenheted magad testápolóval és ennyi. Lehet venni barnulást elősegítő krémeket DM-ben, Rossmannban, de én ilyesmiket soha sem használtam. ha fehé a bőröd, akkor először 5-6 percre menj be, majd egy hét múlva ugyanúgy 5-6 percre. Attól függ, hogy mennyire égsz le. Ha egyáltalán nem, akkor a 3. héten már mehetsz dupla időre is. :) De tudd: a szolárium KÁROS. :)
16/L
A recepciós lánytól kérdezd meg azt amit nem tudsz mert ők biztosan tudnak megfelelő információval ellátni téged.Szerintem keress olyan szoláriumot ahol már EU 0.3 szabványú csövek vannak mert ezekkel nem lehet leégni csak biztonságosan barnulni itt meg találhatod azokat a szolárium stúdiókat ahol ilyen csövek vannak: [link]
Jó barnulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!