Hogyan kell szolizni?
Szia Utolso!
én is ezt a krémet használom a szolizáskor,és tényleg segít.Mondjuk már leteszteltem az ossze Australian krémet,és mindnek jo az illata,meg selymes utánnuk a bor.Szerintem is jobb az állos szolárium,ott jobban tudsz mozogni,és helyezkedni,ahogy neked jo.én már 16percre járok,heti 3szor,mert nincs nagyon idom kifekudni a napra,mert van egy 3honapos kislányom.
köszönöm mindkettőtöknek. Akkor kipróbálom majd az állót:)
és ez a krém kb mennyibe kerül?
Az elso valaszolo vagyok.
Akkor en mondok meg egy variaciot: fekvo es allo valtva.
Igaz, en nem vagyok allando szolizo, csak tavasszal szoktam eljarni 6-8 alkalommal.
De en azt vettem eszre, hogy
- csak alloszolizastol a belso combom marad feherebb, foleg a felso reszen, illetve a fenekem alatt marad feher csik, mert allva nem tudok folyamatosan pucsitani, hogy a popsim aljat is erje a feny, illetve nem tudom kiforditani a combomat bekaba.
- csak fekvoszolizastol viszon az oldalam, honaljam nem lesz olyan barna, mint a tobbi resz.
Igy en ugy jarok, hogy egy alkalom ebben, egy alkalom abban.
Szolikrem: en is hasznalok, valoban hatasos, hamarabb latszik a barnasag es tartosabb is.
Eleg sok forumot atbujtam es vegul a Dr Kelen Sunsolar plust kezdtem hasznalni: [link]
Nekem ez annyira bevalt, hogy nem is probaltam masikat, ettol jobb reszemrol nekem nem kell.
1000 forint korul szoktam venni (bioboltban van altalaban) es az en szolizasom eseteben egy flakon egy evre eleg (kb 10 alkalomra lettem, en ennyit nem jarok, maradni szokott belole).
Kifejezetten szolizas utan kulon kremet nem hasznalok, csak testapolozok, az viszont nagyon fontos, mert az en borom szaraz akkor nagyon.
Én a Bearly Legal-t kb. 750 forintért veszem, 20 milis tasak. De létezik ilyen tubusos változata is, az persze drágább de szerintem jobban kijön ha mindig használnád :) Nekem a 20 mili 2 szolizásra elég!
(az vagyok aki először említette a szolikrémet, remélem segíthettem!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!