Hogyan kell szolizni?

Figyelt kérdés
Múltkor vtam szolizni és miután le tlt az 5 perc még világított kéken a cső és működött a gép kb 4 percig. utána kikapcsolt. Arra a 4 percre még bennt kell maradni vagy már ki lehet jönni?
2011. aug. 16. 14:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, ha mar nem vilagit rendesen, teljes erovel, akkor mar nem kell bent maradni. Utana a ventillator meg megy egy ideig, gondolom huti magat a gep, de ugy mar nem barnit.
2011. aug. 16. 14:18
 2/11 A kérdező kommentje:
okés köszönöm:))))
2011. aug. 16. 14:21
 3/11 A kérdező kommentje:
a fekvő vagy az álló szoli a jobb? Eddig csak fekvőben voltam de a fenekem nem nagyon barnul.. az állóban jobban menne?
2011. aug. 18. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:
A fekvő jobb én úgy tudom, mert ott közvetlenül a csöveken vagy, és elvileg úgy jobban barnít :D
2011. aug. 18. 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Az álló jobb, mert szebben barnulsz le. Pl. nekem a fekvő szoliban a fenekem hülyén barnult le, volt rajta mindig egy hatalmas fehér folt, nagyon gázul nézett ki és a barátnőimnek is ugyanezek a tapasztalataik. Próbáltam valahogy máshogy feküdni, de nem segített sokat. Az pedig nem igaz hogy a fekvő jobban barnít, én éppen úgy tudom hogy az álló barnít jobban, de személyes véleményem az, hogy minden attól függ hogy milyen erősségűek a csövek! Mondjuk amelyik szoliba én járok, ott az állós drágább mert jobban barnít :) Amúgy amikor lejárt az 5 perced jöhetsz ki, mert az utána következő 4 perc már csak a hűtés szerintem. Ha jobban akarsz barnulni, vegyél szolikrémet! És az Australian Gold-tól a Bearly Legal-t használom, így néz ki: [link] tényleg jobban barnulsz tőle és eszméletlenül finom az illata :)
2011. aug. 18. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia Utolso!

én is ezt a krémet használom a szolizáskor,és tényleg segít.Mondjuk már leteszteltem az ossze Australian krémet,és mindnek jo az illata,meg selymes utánnuk a bor.Szerintem is jobb az állos szolárium,ott jobban tudsz mozogni,és helyezkedni,ahogy neked jo.én már 16percre járok,heti 3szor,mert nincs nagyon idom kifekudni a napra,mert van egy 3honapos kislányom.

2011. aug. 18. 14:49
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm mindkettőtöknek. Akkor kipróbálom majd az állót:)

és ez a krém kb mennyibe kerül?

2011. aug. 18. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Az elso valaszolo vagyok.

Akkor en mondok meg egy variaciot: fekvo es allo valtva.

Igaz, en nem vagyok allando szolizo, csak tavasszal szoktam eljarni 6-8 alkalommal.

De en azt vettem eszre, hogy

- csak alloszolizastol a belso combom marad feherebb, foleg a felso reszen, illetve a fenekem alatt marad feher csik, mert allva nem tudok folyamatosan pucsitani, hogy a popsim aljat is erje a feny, illetve nem tudom kiforditani a combomat bekaba.

- csak fekvoszolizastol viszon az oldalam, honaljam nem lesz olyan barna, mint a tobbi resz.

Igy en ugy jarok, hogy egy alkalom ebben, egy alkalom abban.

Szolikrem: en is hasznalok, valoban hatasos, hamarabb latszik a barnasag es tartosabb is.

Eleg sok forumot atbujtam es vegul a Dr Kelen Sunsolar plust kezdtem hasznalni: [link]

Nekem ez annyira bevalt, hogy nem is probaltam masikat, ettol jobb reszemrol nekem nem kell.

1000 forint korul szoktam venni (bioboltban van altalaban) es az en szolizasom eseteben egy flakon egy evre eleg (kb 10 alkalomra lettem, en ennyit nem jarok, maradni szokott belole).

Kifejezetten szolizas utan kulon kremet nem hasznalok, csak testapolozok, az viszont nagyon fontos, mert az en borom szaraz akkor nagyon.

2011. aug. 18. 21:21
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. aug. 18. 23:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Én a Bearly Legal-t kb. 750 forintért veszem, 20 milis tasak. De létezik ilyen tubusos változata is, az persze drágább de szerintem jobban kijön ha mindig használnád :) Nekem a 20 mili 2 szolizásra elég!

(az vagyok aki először említette a szolikrémet, remélem segíthettem!)

2011. aug. 19. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!