Lógnak a melleim. Mit tegyek?
1 hónapja edzek, és a fogyás miatt a mellemből is jött le. Sajnos így mintha lógósabb lennének, pedig direkt a mellizmaimat is tornáztatom...Kenegetem krémmal, de úgy érzem nem hatásos.
Van valami jó tippetek? Esetleg hatásos pakolások, amit már használtatok. Ha valaki tud valami nagyon jó speciális krémet, kérem írja meg.
Köszi szépen.
Esetleg maszírozd, segítsd a vérkeringést.
Állítólag a citromos vizes kenegetés szebb dekoltázst csinál:D (csak népi hiedelem).
Ne hordjál push-up melltartót, se nagyon fémes kosarasat, legjobbak a sportmelltartók, amik azért egy kicsit fognak.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Olvastam mellfelvarró műtétről, de ez csak akkor csinálnám meg, ha már szoptattam.
És veletek előfordult, hogy néha egész jó tartása van, de néha meg olyan kis löttyedt.
Szijja, figyi, én 16vok, nekem sose volt feszes..
Szomorú vok ha erre gondolok, régen arra vágytam h majd ha 18leszek megműtetem, és hiába edzek sokat smit se segít rajta. És igen ha fázik akkor egész kis formás:)
Barátomat nem hiszem h zavarná, bár még sose dicsérte..pedig jol esne, de lehet előbb nekem kell elfogadni:)
szia! én 18 éves vagyok nekem islógtak kicsit a melleim és a párom segitségével már nem lógnak mert állitólag sokmasszírozástól szép formás és talán nagyobb is lesz!!
Én legalábbis igy tapasztaltam
Olvastam hogy egyesek eseteben sokat segitett a Beauty Breast krem meg a Bioklinika krem.
Feszesites celjabol kabe 1-2 tegelyt kell elhasznalni, mellnoveles celjabol meg 3-4et.
Van akinek bevalt, van akinek nem.
Ugyanakkor letezik meg ket mellfeszesito krem ami olcsobb es Magyarorszagon megvasarolhato: az egyik a Sunfleur amit reggelenkent kell hasznalni zuhanyozas utan, a masik meg az Aromax mellkondicionalo krem amit este kell bemaszirozni a mellekbe korkoros masszazsal. A ket krem hasznalta kozben el kell teljen legalabb 12 ora.
Tobb pozitiv tapasztalatrol olvastam.
Esetleg latogasd meg a kovetkezo oldalakat, itt tobbet megtudhatsz rola:
Remelem segithettem. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!