Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Műanyag tüskés hajcsavaróra...

Műanyag tüskés hajcsavaróra dauerolás? Vélemények?

Figyelt kérdés
Azért szeretném kérdezni mert fodrász csak kis csigákat hajlandó belerakni, utánanéztem nagyobb dauercsavaróknak de azt is kicsinek találtam, ezért gondoltam hogy műanyagban van olyan méret amit szeretnék, de félek hogy a dauervíz esetleg lemarja és ez a műanyag még ártana a hajamnak.
2010. dec. 11. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:

vannak müanyag dauercsavarók is,tehát az nem árthat.

Én fodrász vagyok,de megmondom őszintén,fogalmam sincs mért nem csinálnak ekkora méretű hullámokat a fodrászok.Írd majd meg milyen lett ha megcsinálod,kíváncsi vagyok.Csak óvatosan,le ne égesd!

2010. dec. 11. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:
A műanyagnak nem lesz baja a dauervíztől, viszont arra figyelj, hogy ha feltekered a hajad ezekre a csavarókra és bedauervizezed akkor felveheti ezeknek a tüskéknek a formáját a hajszál és olyan lesz mintha kreppelve lenne.
2010. dec. 11. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!