Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke haj ápolása, mivel?

Szőke haj ápolása, mivel?

Figyelt kérdés
most sötétbarna a hajam. szívatva lesz. tudom h megviseli majd hiába erős szálú. de nem tudom mit vegyek. milyen hajápoló cuccokat. olyat vegyek ami "újraéleszti" a hajam. (van ilyen termékcsaládja a Garnier Fructis, a Loreal Elséve és a Gliss Kur) viszont nem tudom nem e kellene valami kimondott szőke színű hajra való cucc.. :S :O
2010. dec. 9. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

ettől elvileg nem fog majd besárgulni.

kellene egy jó kis hajpakolás is, én ezt használom, és mindenkinek ezt ajánlom, mert nekem nagyon jó puha lett tőle a hajam: [link]

22L

2010. dec. 9. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a Gliss Kur szőke hajra való samponjára és balzsamjára esküszöm, annyira szép tőle a hajam, mintha nem is lett volna festve. Pakolást meg ilyesmit nem is kellett rárakni egyáltalán. Pontosabban amikor már megnőtt, akkor - szintén gliss kuros - hajvégápolóval kentem és tényleg jó. Szóval erre szavazok. Amikortól sikerült egy szép szőkét kikeverni nekem, onnantól aki megismert, 80%-uk azt mondta, hogy azt hitte elsőre, hogy természetes szőke vagyok :D
2010. dec. 9. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
én nem vagyok megelégedve a Gliss Kurral. teljesen olyan tapintása lesz tőle a hajamnak, mintha zsíros lenne. egyszer próbáltam, többet sem:S
2010. dec. 9. 16:46
 4/8 A kérdező kommentje:
de most akkor szőke hajra való ápolókat vegyek vagy hajerősítőket ?
2010. dec. 9. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:

első vagyok, a sampon, amit linkeltem szőke hajra való.

a hajpakolás, meg szerintem mind1, nem tudom van-e külön szőke hajra való pakolás

2010. dec. 9. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Is-is.Nekem melírozott a hajam és én meg fogsz lepődni, de Balea kifejezetten szőke hajra való termékcsaládjából használom a hajfénykúrát és a Repair családból a balzsamot és a hajvégápoló olajat. A szőke hajra való családnál színpigmentek vannak a termékekben, a hajfénykúra ( 790 ft) olyan, mint amikor halvány arany porral festesz valamit, csak így tudom leírni, de nagyon jó színe marad a hajamnak tőle.

A repair család, meg vetekszik a Trevor Sorbie professzionális családdal. A balzsam isteni a hajvégápoló meg úgy rendbe tette a hajam amikor a hidegtől kezdett sprőd lenni, hogy csak na!

Bár valószínűleg nem olvastad, de egy fogyasztóvédelmi femérés alapján kiderült, hogy a Loreal, Elseve és Gliss kur a legrosszabb forgalomban lévő kozmetikum, ami a tiltott és tiltandó anaygokat illeti, valamint a mesterséges anyagokat. A Lorealban és Elsevben még paraben is van, ami már rég tiltólistán van.

2010. dec. 9. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
na milyen lett a hajad? :) töredezik? és milyen hajapolo cuccokat hasznalsz?:)
2011. aug. 16. 19:24
 8/8 A kérdező kommentje:
ahhoz képest h 3x lett leszívatva nagyon szép :) egyáltalán nem töredezik csak kicsit száraz :) de nagyon szép :) am. syoss termékeket használok meg azt a lila sampont h ne sárgásodjon :)
2011. aug. 16. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!