Szőke haj ápolása, mivel?
első vagyok, a sampon, amit linkeltem szőke hajra való.
a hajpakolás, meg szerintem mind1, nem tudom van-e külön szőke hajra való pakolás
Is-is.Nekem melírozott a hajam és én meg fogsz lepődni, de Balea kifejezetten szőke hajra való termékcsaládjából használom a hajfénykúrát és a Repair családból a balzsamot és a hajvégápoló olajat. A szőke hajra való családnál színpigmentek vannak a termékekben, a hajfénykúra ( 790 ft) olyan, mint amikor halvány arany porral festesz valamit, csak így tudom leírni, de nagyon jó színe marad a hajamnak tőle.
A repair család, meg vetekszik a Trevor Sorbie professzionális családdal. A balzsam isteni a hajvégápoló meg úgy rendbe tette a hajam amikor a hidegtől kezdett sprőd lenni, hogy csak na!
Bár valószínűleg nem olvastad, de egy fogyasztóvédelmi femérés alapján kiderült, hogy a Loreal, Elseve és Gliss kur a legrosszabb forgalomban lévő kozmetikum, ami a tiltott és tiltandó anaygokat illeti, valamint a mesterséges anyagokat. A Lorealban és Elsevben még paraben is van, ami már rég tiltólistán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!