Felvarrt haj ápolása?
Figyelt kérdés
Sziasztok! most lesz a szalagavatóm és nagyon gondolkodok abba hogy póthajat tetetek fel! jó hosszút! De ha felvarratok, akkor azt ugyan úgy kell mosni? Nem lesz semmi baja?2010. szept. 29. 16:38
1/6 anonim válasza:
hujjujujujjj..ez engem is érdekel, ugyanis nemsokára átváltanék hőillesztésből varratásba.....nem tudok sajnos választ adni, de szerettem volna, ha bennvan a megválaszoltak között...
2/6 anonim válasza:
Ha igazi hajból tetetsz fel akkor azt érdemes hátra hajolva mosni(pl kádban ülve),mert így nem gubancolódik ugy mint lehajtott fejjel.Ugyanugy kell neki az ápolás,sőt még jobban.
Balzsamot használj minden alkalommal,esetleg néha pakolást is.
Ha pedig műhajból akkor textilöblítővel kell elvileg leöblíteni és nem gubancolódik.
3/6 anonim válasza:
első vagyok...engem még azis érdekelne, hogy a varráshoz érhet-e balzsam pakolás, egyebek? nem nehéz onnan kimosni?
4/6 anonim válasza:
Érhet.A saját hajadból csinálnak fonatot és ahoz varják hozzá.Alaposabban ki kell onnan öblíteni,odafigyelni,de ki lehet mosni onnan is:)
Legjobb viszont ha a tövétől pár centire balzsamozod szerintem.
5/6 anonim válasza:
Ha igazi európai hajat rakattok,akkor NEM GUBANCOLÓDHAT, tök mindegy,hogy hogyan mosod!Ugyanúgy kell kezelni,mint a sajátot, ha hőillesztéssel rakatjátok, akkor a gyümölcssavas, alkoholos, olajos hajápolók ne érjenek a keratinhoz!Szerintem amúgy a hőillesztéssel vagy gyűrűzéssel rakott haj sokkal jobb érzés...Nekem a varrás nem jött be.Balzsamot, pakolást használjatok rá mindenképp!Illetve hővédőt és hajvégápoló olajat is!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!! :)
És ha fel van kötve a hajam, akkor nagyon csúnyán látszik? :S
2010. szept. 30. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!