Mitol szarad ki a hajam?
Figyelt kérdés
Eddig nem szaradt ennyire es hasznaltam ra garnier hajbalzsamot de most az sem hat eddig pedig hatott.Ossze van kocolodva es nem tudom kifesulni.Mitol lehet?Talan a hidegtol?vagy vitamin hiany?(mostanaban fogyokurazok).Kerlek mondjatok par tippet hogy milyen hajpakolast tegyek ra ami regeneralja es a hajszal belsejet is regeneralja mert nagyon toredezett.Vagy ha esetleg vitamin hiany akkor milyen tipusu vitamin jo a hajnak?2009. jan. 19. 14:22
1/1 anonim válasza:
szia! nekem pont ez volt a problémám, hogy a kedvenc sampon -balzsam is kiszárította a hajamat és nagyon nagyon gubancos volt mosás közben:S.Részben oldottam meg a problémát csak mivel jó sampont erre a célra nem találtam, pedig kimélőt kell keresni. De a balzsam ami borzasztóan bevált az a Gliss kur fujos hajbalzsam nem kell kimosni. Vizesen a gubancokra fujok belőle és kézzel ovatosan szétválasztom a gubancokat.Így nem törik a hajad, nagyon fényes és puha lesz.Gliss Kur Cell repair 900ft/rossmann, ez belülről regenerálja és hidd el nekem, balzsamszakértő vagyok hogy a garnier balzsam nagyon nem jó száraz hajra.
1.helyezett. Gliss Kur, 2. Pantene, 3.Golf hajbalzsam
Remélem neked is így beválik majd, drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!