Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gyorsan zsírosodik a...

Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és nagyon gyorsan zsírosodik a hajam. Megmosom mondjuk vasárnap,és akkor szerdán már katasztrófa,ezért kb. 3-4 naponta mosom. Kénes sampont használok,de nem látok változást. Nem tudom kibírnám-e,hogy csak hetente mossam meg. Mivel suliba járok,közösségbe vagyok,ez elég gáz..:( Kérlek adjatok tippeket. Köszi a segítséget!
2009. jan. 18. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
próbáld ki a szárazsampont, igy még két napig kibirod és csak az 5.nap mossál hajat, nekem tinikorban bevált.
2009. jan. 18. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én hintőport használok erre a célra...ugyanúgy mint a szárazsampon...

Állítólag a citrom segít...

2009. jan. 18. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes, ha 3-4 naponta mosod. Én is ennyiszer szoktam, és ez teljesen normális. Csak azért ennél többször ne. A heti egyszerit meg, ha tudod felejtsd el, mert nem szép látvány.
2009. jan. 18. 21:08
 4/7 Szandy007 ***** válasza:
jo neked hogy még csak szerdán zsíros. nekem ha vasárnap megmosom akkor hétfö délután már zsíros.:(:( pedig is használok kénes sampont meg szárazsampont. :(
2009. jan. 27. 17:51
 5/7 anonim válasza:

én nem használok kénes, se száraz sampont, de nekem is másfél nap után tök zsíros a fejtövemnél a hajam:S

mintha 5napja mostam volna meg,közben másfél..

17vagyok,4éve ez van már..

a Head&Shoulders-től kezdve a Loreal samponokon át a Csalán samponokig mindent próbáltam, volt h heti 1szer msotam meg nyáron, utána muszáj volt egyszer rá 3napra megmosnom,és utána másfél nap után ugyan olyan zsíros volt,mintha nem hagytam volna ki egy hetet két hajmosás között.:S

2009. szept. 27. 15:26
 6/7 anonim válasza:
hát én naponta mosom és semmi baja,de nem birnám elképzelni hogy 4-5naponta mossam, elég igénytelennek hangzik
2010. jan. 24. 19:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Jó,de ha valakinek derékig érő haja van,az nem fogja naponta,mosni,kikefélni,szárítani. Legalábbis az nekem luxus lenne!

Egyébként,ha összefogom,még 2-3 nappal tovább tart,és egyáltalán nem igénytelen.

2010. jan. 25. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!