Próbáltátok már a gyümölcssavas bőrhámlasztást?
Figyelt kérdés
Nyáron ajánlotta a kozmetikusom, de ugye ezt napsütéshiányos időben ajánlják. 15 évesen érdemes szerintetek csináltatni ilyet? Tapasztalatok? Nekem nmagyon fehér, érzékeny bőröm van. Nem volt piros sok ideig? Hámlott? Egyáltalán milyen volt utána a bőrötök?2010. dec. 4. 19:41
1/1 anonim válasza:
háááát nekem is csak ajánlotta a kozmetikusom, de úgy voltam vele, h nekem nem éri meg 18-19 évesen "leégetni" az arcomról a bőrt... ahogy utánna néztem, igen vörös, hámlik, olyan mintha bedugtad volna a fejedet egy tíz percre a sütőbe:D és ég, fááj, feszül...
szerintem inkább bőrradír, tonik stb.... szerintem ne tedd ki ilyen dolgoknak még a bőrödet.. a pattanások, miteszerek egyebek idővel majd rendeződnek, enyhülnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!