Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hasam kissé pihés. Mit...

A hasam kissé pihés. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Olyan mint a karomon a szőr..csak vmivel rövidebb és vékonyabb..viszont barna és eléggé látszik..és szinte az egész hasamon van:S Nagyon zavar! Ha leborotválom több lesz és erősebb?
2009. jan. 17. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Én még régebben csitri fejjel leborotváltam.Soha!!!Ne kövesd el azt a hibát, amit én!...Sokkal több és erősebb szőrszálak nőlnek majd helyette!...Azóta én ha megyek kozmetikushoz gyantáztatásra, akkor a hónalj mellé még a has is megy...
2009. jan. 17. 20:35
 2/2 anonim válasza:

szia! én is ezzel a problémával szenvedtem, de mondok neked valamit, imádni fogod!

vegyél szőkítőport és 8 vagy 10%os hidrogén-peroxidot hozzá! ezzel szokták a hajat kiszívatni. kb 300 ft-bol megvan és időtlen időkig elég! keverd össze kb mindegyikből ugyanannyi kell ilyen puding szerüre. kend fel várj vele 10 percet majd mosd le! ha kérdésed van írj.

2009. jan. 17. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!