A hasam kissé pihés. Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Olyan mint a karomon a szőr..csak vmivel rövidebb és vékonyabb..viszont barna és eléggé látszik..és szinte az egész hasamon van:S Nagyon zavar! Ha leborotválom több lesz és erősebb?2009. jan. 17. 19:43
1/2 anonim válasza:
Én még régebben csitri fejjel leborotváltam.Soha!!!Ne kövesd el azt a hibát, amit én!...Sokkal több és erősebb szőrszálak nőlnek majd helyette!...Azóta én ha megyek kozmetikushoz gyantáztatásra, akkor a hónalj mellé még a has is megy...
2/2 anonim válasza:
szia! én is ezzel a problémával szenvedtem, de mondok neked valamit, imádni fogod!
vegyél szőkítőport és 8 vagy 10%os hidrogén-peroxidot hozzá! ezzel szokták a hajat kiszívatni. kb 300 ft-bol megvan és időtlen időkig elég! keverd össze kb mindegyikből ugyanannyi kell ilyen puding szerüre. kend fel várj vele 10 percet majd mosd le! ha kérdésed van írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!