Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gyantázom a hasam és csúnyán...

Gyantázom a hasam és csúnyán kipattog. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 00:41
 1/3 anonim ***** válasza:
tyű, hallod, elnem tudom képzelni h pattog ki a hasad. énis szedtem már le onnan szőrt gyantával, és epilátorral is, de semmi. sztem rossz gyantát hazsnálsz.
2009. júl. 27. 01:02
 2/3 A kérdező kommentje:
én is próbáltam már epilátorral is, de nekem elég erős ott a szőröm, és kis gyulladásokkal lesz tele, aztán ahogy próbálom kinyomkodni, olyan erős fekete szőrszálakat szedek onnan ki, mint amilyen a szemoldököm. vastag, fekete... egy ismerősnőm mondta, h nyugodtan szedjem le azt a csíkot a hasamon, ha zavar, nem lesz semi bajom, ő is szedi, és télleg szép sima volt a hasa, nekem meg midnig sebes, meg pöttyös....plusz, amikor elkezd nőni nagyon szúr... :S
2009. júl. 27. 01:16
 3/3 anonim válasza:

nekem is gyantázta egy darabig a kozmetikus, de én átszoktam a borotválásra. szerintem az van, hogy nem jó mozdulattal húzod le a csíkot...

A szőr növésével ellentétes iránya kell megrántani a csíkot, de az hasnál ugye nem mindig esik kézre. Ha viszont nem abba az irányba csinálod, nem jönnek ki rendesen, viszont jól megtéped a tüszőjüket és persze, hogy begyulladnak.

próbáld meg egy mozdulattal lerántani, nem menj rá többször egy területre, gyantázás után eukaliptuszolajas erősen nyugtató krém, és még éjszakára is krémezd be. a gyantázás utáni 1 héttel már nem árt fürdéskor körömkefével kicsit megdögönyözni minden nap az érintett felülelet, ez megakadályozza, hogy alánőjenek a szőrök.

2009. júl. 27. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!