Dús, válig érő szőkésbarna hajam van, eddig mindig vasaltam (télen szárítani is muszály) jól állna a hullámos haj? Nem szeretném tovább égetni, arra gondoltam, hogy hajmosás utána kb.2-be befonom és ugy szárítom meg, így egyenletes lesz. Ez jó lenne?
Figyelt kérdés
Am azért szárítom télen,mert hiába van kiengedve nem szárad meg,nyáron is kb. 1,5-2 óra míg ugyahogy naggyából megszárad. ill. azért vasalom,mert néhol begöndörödik,néhol nem...és elég gány:(
minnél több véleményt kérek!!!:)köszi
2009. jan. 16. 19:06
1/5 A kérdező kommentje:
képet is teszek majd fel nemsoká,csak most így hirtelen nem találko olyat amin a hajam is látszik:)
/14lány vok/
2009. jan. 16. 19:15
2/5 anonim válasza:
Ha raksz fel, megtudjuk mondani..!
3/5 A kérdező kommentje:
2009. jan. 17. 09:43
4/5 anonim válasza:
Teljesen korrekt frizura! Nekem így tetszik.
Ettől azért megpróbálhatod befonni: ha nem jön be, a következő mosásnál visszaállíthatod.
Tegyél föl majd képet erről is!
5/5 A kérdező kommentje:
rendben,még most is be van fonva h szép hullámos legyen,meg egy picit nyirkos is:)
am köszi szépen!:D
2009. jan. 17. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!