Help me! :S? (hajjal kapcsolatos)
Figyelt kérdés
Szóval. Eltöredezett a hajam:S De nagyon. Pedig 2 hónapja voltam fodrásznál. Vasalni néha vasalom, göndöríteni is csak néha szoktam.Mell felé néhány centivel ér a hajam, és kb 15 centit kéne levágatni belőle, hogy újra olyan szép legyen.(fodrász szerint) :S Pedig most növesztem :/
Én viszont vállig nem szeretném levágatni:/ Linkelnétek oldalfrufrus, dús egyenes kb. hónaljig -hónalj felett egy kicsivel- érő hajat?? Köszi:)
13/L
2010. nov. 27. 14:23
1/1 A kérdező kommentje:
Jah, elfelejtettem, hogy bubis formát semmi képpen nem szeretnék nyíratni, és viszonylag kerek fejem van, de nem vagyok kövér:))
2010. nov. 27. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!