Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki szed Roaccutan-t, segítene...

Aki szed Roaccutan-t, segítene? Már egy ideje szedem a Roaccutant, első kúrámon vagyok, eddig jó volt..

Figyelt kérdés

Volt mikor bizonyos okok miatt nem szedtem 2 hétig, de azalatt is tökéletes volt a bőröm. Majd csak nyáron lesz vége a kúrának, és azt hittem előbb is rendbejön az arcom.

Ma is meg tegnap is bevettem az utolsó szemeimet (3-3 szem), de nem állítja meg a pattanások terjedését...eddig egy se volt, most meg terjednek, visszaállnak a régi minőségükben...

Mit csináljak? Híztam, talán növelhetném az adagot, de az leállítja? Volt valakinek tapasztalata, hogy a kúra alatt újra megjelentek a pattanások?

2009. jan. 14. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szedem, a hónap végén lesz egy éve, h elkezdtem. Nekem nagyon szép lett az arcom, de persze mielőtt megjön, mindig előjön 1-2, ezekre kaptam vmi oldatot és 1-2nap alatt elmúlik.

Egyébként nálam is volt, hogy nem szedtem egy ideig (ezért is kell tovább szednem:S), de nekem nem jöttek vissza, vagyis nem tapasztaltam, h sok jött volna vissza. Persze nagyon kevés 1-2 néha megjelenik, de ennyi.

Beszélj az orvosoddal szerintem... hátha több tanácsot tud adni.. Én csak a saját tapasztalatomat tudom...

Remélem azért tudtam segíteni egy kicsit...

2009. jan. 14. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és még valami! Szerintem magadtól ne növeld az adagot, beszélj a dokival... (Én sosem növeltem az adagot... elég erős gyógyszer ez azért... :S)
2009. jan. 14. 22:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Ő javasolta, hogy módosítsuk az adagot.

Most ép a menszeszem közepén járok, és akkor lehet, hogy amit gyulladt be a bőröm...csak eddig nem tapasztaltam ezt.

Köszönöm, megnyugtattál:)

Olyan sokáig küzdöttem pattanásokkal, hogy soha nem hittem volna, hogy rendbejön az arcom, erre megint elromlik...

2009. jan. 14. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Remélem rendbe fog jönni! :) Nekem hál'istennek nagyon szép, csak attól félek, ha abbahagyom végleg, akkor idővel nem fog-e visszajönni. De remélem nem... :)
2009. jan. 15. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!