Lányok, ti hogy szőrtelenítitek a bajszotokat? (többi lennt)
Figyelt kérdés
Egyszer anyu segített legyatázni hideg gyantával, az jól leszedte.Viszont olyan gyógyszert szedek ami megvékonyítja a hámrétegemet, és a bőrömből is jött le vele. Szerencsére hamar begyógyult. De amíg ezt szedem nem gyantázok. Az volt kb egy hónapja. Most epillátorral szedtem le, és amikor mondtam anyunak,lecseszett, mert azt mondja az megerősíti. 8ő is azzal szedi az övét, szóval gondolom saját tapasztalatból mondja) Ti hogy szoktátok ezt? Mi vált be? Az epillátor tényleg erősíti?2010. nov. 23. 11:21
11/12 anonim válasza:
együttérzek veled, kérdező :D
nekem szerencsére a gyanta egész kíméletesen szedi le, és utána max. fél óráig piros a bőröm, amit vastag testápolóréteggel szoktam bekenni. A szőrtelenítőkrém se rossz, bár azt gyakrabban kell használni. Ha csak néhány szőrszál nőtt ki, akkor viszont egy csipesszel is megoldható (:
remélem tudtam segíteni :P
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi minden választ, nagyon aranyosak vagytok, hogy megosztjátok a tapasztalataitokat :)
2010. nov. 24. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!