Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan legyen szebb a bőröm?...

Hogyan legyen szebb a bőröm? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
sajnos elég zsíros és nagyon miteszeres bőröm van. ha lemosom bőrradírral akkor utána úgy néz ki a fejem mintha hámlana. :S szeretném ha tiszta és sima bőröm lenne! légyszi segítsetek!
2010. nov. 21. 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:
én a helyebe gyogyszertárba nézném meg,h milyen krémek vannak.nekem az ellenkezöje,tul száraz,hiába radirozom,mindig vannak rajta kis bördarabok.
2010. nov. 21. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
elsö vagyok,csak még valami eszembe jutott:nem nagyon jok az avon termékek,de ezt merem ajánlani,planet spa(iszappakolás arcra holt-tengeri ásványokkal)felszivja a börröl a felesleges zsirt,tisztitja és csökkenti a porusok nagyságát,láthatoságát,puhává lággyá és ragyogová varázsolja az arcböröd.remélem tudtam segiteni:)20l
2010. nov. 21. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is iszappakolást használom nagyon jó és frissítő!!nem is drága.
2010. nov. 21. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
OFF: Hol lehet kapni ilyen iszappakolást, és mennyiért?
2010. nov. 21. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:
2010. nov. 21. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:
avon,de szerintem van drogikba is!:)
2010. nov. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!