A szőkítés tönkretette a hajam. Hogy lehetne ujra szép?
Figyelt kérdés
Fodrásznál a festett fekete hajamból szőkét varázsoltak és nagyon szépen sikerült. A töredezett végeket márott levágták szóval azzal nincs gondom. Viszont iszonyatosan kiszáradt,olyan mintha minden egyes szál külön külön begöndörödött volna. ha tudtok valami jó terméket a nevét meg az árát is ha tudjátok irjátok meg(meg esetleg hoyg hol kapható). házipraktikák is édekelnek. közsönöm előre is2009. jan. 13. 10:26
1/4 anonim válasza:
szia! nekem pont ezen az oldalon ajánlottak egy balzsamot és nagyon jó!! a neve Insight henna és fodrászkellékesben kapható, azt hiszem fél literes nagyobb tégelyes kiszerelésben kapható és kb. 500-600 ft. És nagyon hatásos! az én hajam radírozva volt, szintén feketéről, és kicsit megviselt a hajam, de ez a balzsam rendbe hozta, és szép fényes, sima a hajam!
Sikeres szépülést:)
2/4 anonim válasza:
szia!
Fodrászkellékesnél vegyél a schwarzkopftól Q10-es sampont és hajpakolást nagyon jó a száraz hajra.az árát sajnos nem tudom.
3/4 anonim válasza:
A sógornőm is pont így járt, és ő elkezdte használni a Gliss Kur spray-t, sárga színben, hajmosás után kell a vizes tincsekre fújni és megszüntette a szálkásodást. Én is elkezdtem használni, és mások számára is láthatóan szebb és fényesebb lett a hajam, pedig az enyém nincs is festetve. A sógornőmé még gyorsabban is kezdett el nőni utána, ahogy egészségesebb lett.
4/4 anonim válasza:
a legjobb az olivaolajos pakolás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!