Mit csináljak ha szégyenlős vagyok az intimgyantával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
reméllem jól fogalmaztam meg,szóval szégyenlek mondjuk elmenni.Nem nyithatnak be?2009. jan. 12. 23:37
2/5 anonim válasza:
Nem tudom az előző miről beszél, én erről még nem hallottam. Nálam külön szobában történik, ahol előszőr leveszem a nadrágomat (bugyit nem muszáj), majd bejön a kozmetikus, felfekszem egy asztalra, majd ha végzett magamra hagy, hogy nyugodtan felöltözzek. Senki sem nyithat be alatta! Ha ilyesmitől tartasz, keress fel egy kisforgalmú kozmetikust, az enyémnél mindig csak én vagyok egyszerre, esetleg a végefelé érkezik még egy vendég, aki kint várakozik. Ne félj, a kozmetikust nem érdekli hogy néz ki a nemiszerved, csak a dolgát végzi.
3/5 anonim válasza:
És a barátoddal hogy fekszel le? Kit érdekel, ha szágyenlős vagy, kozmetikus csaj hidd el magasról szar le
4/5 anonim válasza:
És hogyha más technikát használnál? Borotva, krém...
5/5 anonim válasza:
A kozmetikusnak ez természetes dolog, és nem nyithatnak be - amúgy meg nem is kötelező gyantáztatni magad, ha nem akarod.
Jogos, ha a barátodon kívűl másnak nem akarod mutogatni a nemi szervedet, én megértem a fenntartásaidat - de a kozmetikus nem fog vele foglalkozni.
De mondom, nem is muszáj ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!