Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont ajánlotok...

Milyen sampont ajánlotok viszkető, száraz fejbőrre?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Pálinkát
2010. nov. 19. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Konkrét terméket most nem tudok mondani, de lehet, hogy egy bizonyos anyagra vagy allergiás.

Amennyiben nincs semmi ekcémád vagy komoly bőrbetegséged akkor próbálj ki valami semleges, gyógynövényes natúr sampont. Akár gyógynövényboltban vagy patikában is kérhetsz, biztosan tudnak ajánlani.

Emellett én ajánlom a placentás hajpakolást! Fodrászkellékesnél kapható, 1 liter 900 forint körül van.

Kellemesen hűsít, én egy órát is fent hagyom a fejemen... De 20 perc is elég lehet. Hetente 1-2 alkalommal.

Én egyszer kipattogtam egy bizonyos márkájú sampontól és ez a pakolás sokat segített, nagyon égett a fejbőröm állandóan vakartam.

u.i. Ha nem javul a helyzet látogass el bőrgyógyászhoz.

2010. nov. 20. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!