Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szörnyen törik a körmöm, ez...

Szörnyen törik a körmöm, ez rettenetes annyira kellemetlen mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rétegenként törik be...hiába rezselem minden nap 2 réteg lakk rajta és pattogzik le róla a körömlak majd a körmöm is rétegenként...sok gyömölcsöt eszem fehér folt sincsen rajta odafigyelek tényleg! Milyen vitamint szedjek rá? (szépségvitamin v egyébb) hogy kezeljem? mit csináljak? Kérlek segítsetek...nincs pénzem műkörmösre de nagyon szereték hosszu körmöket:)
2009. jan. 12. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
13 éves vagyok, szal le pontozhatsz ha hülyeséget mondok, de én szoktam látni olyan körömlakkokat amik pont erre jók, Átlátszó, és van benne egy csomó vitamin. Nemtudom mennyire igaz, én nem lakkozom a körmöm.
2009. jan. 12. 15:20
 2/8 A kérdező kommentje:
nyugi nálam ez alap én is ezt hazsnálok csak sajna nem ér semmit mert ledobja:S de azéé megy azöld kezecske(y)
2009. jan. 12. 15:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A lakk attól is lepattoghat, ha zsíros marad a körmöd a lakkozás előtt. Mikor befejezted a manikűrözést, most át még egyszer körömlakklemosóval, moss rendesen szappannal (mégjobb ha mosogatószerrel) kezet, külön figyelmet fordítva a körmöknek, ezáltal nem lesz zsíros.

Amikor én jártam manikűröztetni a csaj felvitt egy színtelen "kopásálló" réteget, na nekem attól pattogzott le a lakk, volt, hogy másnapra már nem volt rajta semmi.

2009. jan. 12. 15:35
 4/8 A kérdező kommentje:
oh:S:S nem semmi de tuti nem azé pattog le mert igen arra én is figyelek h megmosom+ilyenek. Szal nem tudom miért van mit szedjek rá...
2009. jan. 12. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
èn is ilyen problémával küszködök, most olvastam, ha napi öt percre langyos olivaolajba áztatjuk a körmöket (kezet) nem fognak töredezni, ezt fogom most kipróbálni..Talán segít
2009. jan. 12. 16:41
 6/8 A kérdező kommentje:
fúúú köszönöm:D ez nem is rossz ötlet:D ki probálom minél előbb
2009. jan. 12. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne szedned valamit, ami belülről erősíti a szervezeted. Nagyon jó hajra, körömre, bőrre a Spirulina alga, drogériákban, gyógynövény boltokban lehet kapni, kb, 1300-1400,-Ft. Tele van olyan ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, amiket sajnos a napi táplálkozással nem lehet bevinni, akkor sem, ha egészségesen eszel. A köröm réteges törése vitaminhiányra utal.
2009. jan. 14. 16:27
 8/8 A kérdező kommentje:
rengeteg gyömölcsöt-zöldséget eszek nem iszok ütítőt szóval nagyon odafigyelek remélem ez beválik!
2009. jan. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!