Októberben lövettem ki a fülem. Ki szeretném néha venni fürdéskor hogy rendesen megmossam a "fülbevaló alatt" is. Nem forr be azalatt, vagy valami?
Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 16:38
1/4 anonim válasza:
Nem. Nyugodtan kiveheted. Nekem azt mondtak, 1 honapig nem lehet kivenni, de utana mar nyugodtan. En is kiszoktam, van, hogy napokig nincs benne uj fulbevalo, es nem forr be.
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan kivehet fürdéshez, de nagyon vigyázz vele! Sokáig ne hagyd kinn. Egyszer nekem el kellett vinni a fülbevalómat az ékszerészhez, és nem volt más fülbevalóm amit bele lehetett volna tenni és az a fülbevaló amivel kifúrták, elveszett. Azt hittem hamar megcisnálják a fülbevalót, de nem, és mindig csak húzták az időt. Amikor hazahozta anyukám nem tudtuk belerakni. Azt hittük, csak azért mert a lukba ment egy kis kosz. Azt mondta anyukám, hogy várjunk egy kicsit, hogy kitisztuljon, másnap megpróbáljuk. Nem sikerült bele tenni, még vérzett is a fülem, kiderült, hogy a luk belül kezdett összenőni, és mégegyszer ki kellett lövetni. Úgyhogy ne hagyd kinn a füledből hónapokig! vigyázz nagyon!
3/4 anonim válasza:
nyugodtan kiveheted.
bár lehet hogy azon szerencsések közé tartozol akiknek nem nől vissza ( mert az egyik barátnőm anyjának és neki is így van... ) már vagy fél éve nincs nekik semmi a fülükben és akkor sem nőtt be :)
4/4 anonim válasza:
szerintem nem nő olyan gyorsan össze. Nekem is 1-2 hónapig nem volt benne, mégis simán vissza tudtam tenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!