Milyen a legdivatosabb haj? Hogyan hordják ott nálatok a hajukat a csajok?
tehát valami olyasmire gondolok, amit én is itthon el tudok készíteni...
ha tudtok küldjetek képeket!!
Itt ahol én lakom, minden lány egyforma.. egytől egyig mindegyik haja ugyanilyen: [link]
Szerintem ez visz mindent..
köszi:)
még várok válaszokat...
A legdivatosabb mostanában az olyan frizura mi keveri a fazonokat, akár tincsenként, de legalább fejrészenként váltakoznak geometrikus jellegek, tépet illetve klasszikus jegyek, valamint felrúg minden szabályt amit a fodrásztanulóba évek alatt belevertek. a versenyfrizurák kezdenek kiszabadulni az utcákra.
egy pár kép:
egy kis off, bocsi: első kommentelő! azt a hajat hogy lehet megcsinálni? Eddig csak olyat olvastam, hogy megmosom, nem nyúlok hozzá (nem fésülöm meg, nem szárítom meg) reggelre ilyen lesz. Sajnos nekem hullámosabb a hajam, és bármit is csinálok, nagyon összevissza lesz a hajam, mintha egy szénakazal lenne:S Köszike, ha válaszolsz!
a kérdezőnek válasz: Nálunk (békéscsabán) még tombol a hajvasalós téma, de akinek hosszabb, hátközépig ér kb a haja, az lazán kiengedve hordja, ahogy természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!