Hennás hajfestékkel beszabad festenem a hajamat?
október 23.-án festettem be a hajamat kékesfeketére, az én hajam nagyon gyorsan nő, havi 3-4 centit, és kb olyan 10 centi hosszú,
volt festve a hajam még
május 7.-én szőkére
június 24.-én szőkére
augusztus 27-én világosszőkére
szeptember 24.-én sötétbarnára
és most ügye feketére, de eza fekete nagyon gyorsan kopik, már majdnem teljesen sötétbarna, és arra gondoltam inkább hennával festeném a hajamat, mert sok jót halottam róla, szerintetek kb mikor festhetném be vele? Inkább olyan rozsda-barna/vörös-et szeretnék
(most kb 2 centis lenövés van a hajamon)
hennás hajfestéket én eddig csakis vörösesbarna színben láttam, én magam is olyat használok, és ajánlom, mert puha, erős szálú lett a hajam tőle, nem pedig sprőd, mint a festéktől, mert nincs benne hidrogénperoxid, teljesen növény alapú.
ha budapesti vagy, akkor tudok is ajánlani egy üzletet: a Móricz Zsigmond körtéren van egy füstölőkkel és kendőkkel teli keleti üzlet, ott kérhetsz egy hatalmas adagot 1800 Ft-ért, ami majdnem egy évre elég (nekem, de én rövid hajú vagyok).
remélem, tudtam segíteni :)
Ajkai vagyok, itt lehet több féle színben kapni ezt a henna festéket, 1 szőke van, 3 barna, és vagy 20 vörös, tehát vörösekből van választék főleg,
ez a márka, 690 Ft egy doboz itt a boszorkányos boltba (az ilyen illatszeres bolt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!