Beszínezzem a vöröseszőke hajamat feketére?
Figyelt kérdés
Állítólag a vöröseszőke szebb ráadásul a hajszínezőt nem is könnyű eltávolítani...2009. jan. 10. 18:32
1/6 anonim válasza:
nekem fekete volt a hajam, de alig bírtam "lekaparni"... nagyon nehéz volt, jól gondold meg hogy biztos akarod-e a feketét! ahogy elképzelem, tényleg szebb a vörösesszőke!
2/6 anonim válasza:
ha eléggé világos,akkor ne a fekete nagyon roncsolja a hajat... :S
4/6 anonim válasza:
szerintem se... :D
különösen ha fehér a bőröd meg én úgy tudom hogy a fekete haj öregít :S
5/6 anonim válasza:
én is azt mondanám, hogy maradjon a vörösesszőke! sokkal szebb is, és a feketét tényleg nehéz "eltüntetni"! nekem is sok időbe telt amíg szőkévé tudtam festeni
6/6 anonim válasza:
Így igaz, ahogy előttem írták. A feketét nem könnyű eltávolítani, ha esetleg ráunsz. Mellesleg mindig azt tanácsoljuk a vendégeknek, hogy ne ilyen széles skálán mozogjanak, hanem tényleg csak 1-2 árnyalattal legyen sötétebb/világosabb a választott hajszín a saját hajszínüktől, ugyanis akkor kevésbé éri meglepetés, ha a tükörbe néz. Aztán ha még mindig el tudod magad képzelni sötétebb színnel, akkor a fodrász megismétli a hajfestését esetleg egy sötétebb árnyalattal. Hidd el, jobban jársz így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!