Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nők véleményére lennék kíváncs...

Nők véleményére lennék kíváncsi. Ez az arcszőrzet rendben van vagy inkább levágandó?

Figyelt kérdés

Én jobban tetszem magamnak így, mint csupaszon, és mintha a női tekinteteket is jobban vonzanám. Viszont egyesek szerint úgy nézek ki, mint egy hajléktalan. Mit gondoltok? Írhattok kort is.

[link]

tegnap 10:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben van. Férfias. Talán még jobban is áll mint csupaszon.
tegnap 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Felejtős, igénytelen.
tegnap 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
A hossza nem vészes, de kicsit rendezetlennek tűnik, nem vagyok borostaszakértő, nem tudom, lehet-e vele valamit kezdeni, hogy jobban álljon.
tegnap 10:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem is a hossz a lényeg, hanem hogy elég ritkás.
tegnap 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem baj hogy ritkás, nem vészes. Sok férfinak nem egyenletesen sűrű, attól még férfias és miért kéne emiatt lemondanod róla?

1#voltam

tegnap 10:21
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 Nem akarok lemondani róla. Csak kíváncsi vagyok, hogy kik vannak többségben. Akiknek bejön vagy akiknek nem. Kösz, hogy megosztottad a véleményed.
tegnap 10:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen oké és ennek nincs hajléktalan hatása. Azt tudom elképzelni, hogy vagy azért mondták, mert nem mindig van így méretre vágva és ha hosszabb, az már nem áll jól vagy csak személyes preferencia náluk. Ennél ne legyen rendezetlenebb és akkor jó ez. Nekem azzal nem lenne bajom, hogy kicsit ritkás, páromnak is az és sose zavart.
tegnap 10:29
 8/9 A kérdező kommentje:

A természetes szerintem nem lehet igénytelennek nevezni semmilyen esetben sem. Mert akkor az erdő is igénytelen, mert a fák nem szépen sorban, rendezetten nőnek, hanem össze-vissza. De azért kösz, hogy megosztottad a véleményed, elfogadom, hogy így látod.

tegnap 10:30
 9/9 A kérdező kommentje:

Nincs méretre vágva. Meg szoktam borotválkozni pár hetente, és utána hagyom nőni. De már nem akarom teljesen levágni.

tegnap 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.