Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feministáknak mi a véleménye a női arcszőr eltávolíttatásáról?
#1 Van akinek pl. PCOS hatására nő az arcán is rendes fekete szőr, nem annyi, mint egy férfinek, de azért látványosan. Pont nemrég futottam bele egy ilyen videóba, ahol a nőnek az állvonalán két oldalt majdhogynem rendes borostája volt.
Nekem az an véleményem, hogy mindenkinek lehetnek a másik külsejével kapcsolatos elvárásai, amíg eleve olyan emberrel ismerkedsz és nem egy akármilyen embert próbálsz megváltoztatni. Ha a kolléganőd arcán is zavar a szőr, akivel nem is akarsz semmit ettől függetlenül sem, akkor ja, nem vagy jó arc.
Egyetlen nőt ismerek, őr is csak futólag, akinek szőrös az arca. Elég durva hormonprobléma miatt.
Ebből kiindulva maximum a női populáció maximum 0.001%-ára vonatkozik a kérdés.
Nem értem "a feministák" meg "a nőket" kitételt.
Amúgy meg: válogass a mardék 99.999%-ból!
2-essel értek egyet.
Mindenkinek van szőr az arcán, csak van, akinek ez a "peach fuzz" sötétebb. Nem konkrét bajuszra kell gondolni, nem is hormonbajra. Nézel régebbi képeket Kim Kardashianről, a homloka is szőrös volt.
Mi köze a vonzóságnak egy politikai/emberjogi aktivista csoporthoz?
A feminista nézőpont csak annyi, hogy ne érje diszkrimináció azokat a nőket, akik úgy döntenek, hogy nem gyantázzák le...
Ez csak egyéni preferencia, nem kell, sőt, nem is jó, ha úgy ámblokk rá van húzva minden egyes nőre hogy uhh márpedig mikroszkóppal se látszódjon egy szőrszálad se. Nyilván ki szoktál menni az utcára te is, és látod, hogy a nők 99%ának nincs látható arcszőre, szóval felesleges ügyet csinálni belőle. A maradék 1% meg csináljon amit akar a saját arcával. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!