Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feministáknak mi a véleménye a női arcszőr eltávolíttatásáról?
A feminizmus az hogy úgy nézek ki ahogy nekem tetszik és úgy élek ahogy nekem tetszik.
Azaz mi döntjük el hogy a szőr marad-e vagy sem, nem más mondja meg hogy mit csinálunk vele.
Nekem a hajamon, szempillámon és szemöldökömön kívül nincs szőrzetem. Másnak meg van mert úgy döntött.
42N "femináci" (az inceleink eddigi visszajelzései alapján 🤭)
A feminizmussal kapcsolatban azt tudom megjegyezni, amit előttem is írtak. Max. nagyon-nagyon szélsőséges feministákról tudnám elképzelni, hogy azt hirdetik, hogy soha ne borotválkozzon senki, a nagy többség inkább azt képviseli, hogy ha akarsz, borotválkozz, ha nem akarsz, nem muszáj. Meg még esetleg azt hozzáteszik, hogy az, ha az embereknek szőrösödik a lába, teljesen normális dolog, és nem szabad világtragédiának felfogni. Illetve szerintem aki tud árnyaltan gondolkozni, megérti, hogy neked ez egy preferencia, és ha egyébként nem gondolod azt, hogy a szőrös nők alsóbbrendűek, csak nem szívesen járnál velük, akkor ettől még nem leszel automatikusan rossz ember.
Az, hogy egy nőnek szőrös legyen az arca - mármint észrevehetően, amikor nem csak pihékről van szó - inkább hormonzavar esetében történik meg, és nagyon-nagyon ritka. Illetve szerintem ezek a nők is inkább szőrtelenítenek, nagyon kevesen vannak, akik megbarátkoznak az arcszőrzetükkel. Szóval nem valószínű, hogy annyi szőrös arcú nővel fogsz találkozni.
"A szoros noi lab es honaj azert elundorit.. ha a peckén meghagyja az az o dolga."
Bárhol meghagyja, az ő dolga.
A feminista baratnőim követelik azt, hogy tartsák tiszteletben a véleményüket a férfiak. És azt is, hogy fogadják el, ha valami Zavarja őket...
De ha egy férfi mondja el a véleményét, és mondja el, hogy ő neki mi nem tetszik egy nőn, akkor fel vannak háborodva. Akárcsak ti itt. ;D xD
Nem vagytok korrektek. És nem vagytok konzekvensek.
Na megyek és majd pasizok egyet ma délután. Borotvált lábakkal... Éljen az Insta-generáció. Pusza.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!