Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen eszközzel lehet/...

Milyen eszközzel lehet/ érdemes hajat szárítani és formázni?

Figyelt kérdés

Tönkrement a hajszárítóm és most nézegetve a választékot látom, hogy léteznek körfésűs hajszárítók. Van tapasztalatotok vele, érdemes olyat venni?

Alapból hullámos és dús hajam van. Hagyományosan kiszárítva majd utólag kulmával becsavarva nem tart, de nedvesen formázva bírja több napig.

Meköszönném ha ajánlanátok bevált eszközt akár hajszárítót, akár ilyen körfésűset, esetleg difúzort.

(Olyan 25000 ft a max amit erre szánnék, de egyszerűbbel is beérem)

tegnap 19:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem van tapasztalatom körkefés szárítóval, de egyrészt egy elég régi modellről van szó, másrészt nekem pont nem ilyen a hajszerkezetem - egyenes, vékony szálú, gubancolódásra hajlamos... nekem nem vált be, mert úgy éreztem túl erősen pörög (és nem lehetett állítani), és néha még alapos kifésülés után is beakadt a hajam.
tegnap 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!