Hölgyek, lányok, melyik stílusú hosszabb hajat szeretitek jobban, és miért? Az egyhosszra vágott, vagy a tépettebb fazont? Melyiket könnyebb kezelni, formázni?
2024. jún. 21. 19:54
1/6 Metionin válasza:
Nem tépett és U alakú a vége. A tépettet nehezebb pl. fonni vagy kontyolni, mert a rövidebb részek kilógnak, az egyhossz meg nekem unalmas, főleg nagyon hosszú hajnál. Kifejezetten sosem formáztam egyiket sem, volt már mind, megszárítottam és kész.
3/6 anonim válasza:
Az arcát takard le, mert ilyen szép nem vagyok, de nekem most ilyen, csak mézszőke.
Szerintem mindkettőt egyformán kellene formáznom, de az egyenesre vágott már hülyén nézne ki a fejemen, mert a súlya nagyon lehúzná, nem lenne tartása.
Amióta szatén sapiban alszom, azóta formázni sem kell. Valami csoda ez a cucc, csak csavarok egyet a hajamon, ráhúzom a bonnetet, reggel meg olyan gyönyörűen omlik le, hogy nem igaz. Csak a frufrumat kell beszárítani, én ezt hajsütővassal csinálom.
4/6 anonim válasza:
A második képen levő haj nem rossz, tetszik, illetve a 3-as által feltett haj nagyon dögös. 👌
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nekem most a 2. képen lévő stilusban van vágva, és úgy vettem észre könnyebb kezelni mint a tépettet, sajnos nincs nagy kézügyességem a beszáritásban.
2024. jún. 24. 21:15
6/6 anonim válasza:
Nekem kicsit, de tényleg csak kicsit v alakúra vágatott a hajam és megtépve is csak kicsit van, de én szeretem, és mivel mindkettő vágás típus csak kicsit lett használva ezért teljesen jó tudom fogni és kontyolni is, viszont a kérdező kérdésére válaszolva, én a tépett fazont szeretem jobban de nem azt a durván tépett fazont hanem a kevésbé tépettet, és ne egyenesbe legyen vágva alul, mert nekem az nem jött be amikor lófarokba fogtam fel a hajam, eléggé tömött hatást keltett, viszont amióta kicsit v alakú azóta sokkal jobb, de az U alakú is jobb, az alul egyenes szerintem is unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!