Kiszárítottam az arcbőrömet! Milyen praktikával, termékkel hozhatnám helyre?
Figyelt kérdés
Annyira megörültem, hogy látványosan javulni kezdett a pattanásos bőröm, hogy túlkentem magam a legutóbb felfedezett szárító csodaszerrel. Kicsit hámlik, de nem nagyon, idejében leálltam. Kenegetem hidratálóval, nem teszek rá semmit ami szárít, mit tehetnék még? Van valami jó pakolás?2010. nov. 8. 11:32
1/3 anonim válasza:
Nekem a Baba testápolója vált be. Sokan csodálkoznak h csak sima testápolót kenek az arcomra, de nekem használ. :) jah és am mi az a csodaszer? lehet h nekem is kéne xD
2/3 anonim válasza:
Én nekem is ilyen.Egy ideig nekem is bevált a baba testápoló arcra ,de utána :S teli lette miteszerrel.
Most a Níveának a rózsaszín kis tégelyes krémjét használom. Rossmanba vettem és csak 1600-1800ft-t volt szerintem kitart 3-4 hónapig.
3/3 anonim válasza:
szia. ha otthon szeretnél pakolást készíteni magadnak akkor uborka, méz, tejszín, zsíros túró, olivaolaj, aloe vera. olyan hatóanyagok vannak ezekben ami pótolja az elvesztett vizet az arcbőrödböl. Baba illetve Nivea krémek is nagyon hasznosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!