Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bayalageból eredeti hajszínre?

Bayalageból eredeti hajszínre?

Figyelt kérdés
Másfél éve szőke bayalageom van, eredetileg barna a hajam. Van módja, volt itt valaki akinek vissza csinálták úgy, hogy az eredeti hajszínében se legyenek highliteok hanem egységes legyen? Fodrásznál csináltatnám csak érdekelne tapasztalat is. Illetve arra is kíváncsi lennék hogy valaki aki nem bayalage módon hanem egységesen festette át a haját pl barnáról vörösre, azt is vissza tudják csinálni anélkül, hogy ne kelljen várni a növesztésre?

ma 03:51
 1/6 anonim válasza:
Befesti az eredeti színre, nem visszacsinálja
ma 06:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Be kell festeni az eredeti hajszínedhez leginkább hasonlító barnára.

Egységes nem lesz egy ideig. Rögtön festés után talán igen...aztán 1-2 mosás és szépen világosodik ki a vége.

Első festés után viszonylag hamar (2 hét) újra ajánlott festeni.

Utána elég havonta ameddig szükséges.

ma 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:

A 2-es válaszolónak teljesen igaza van.

A szőke rész egy darabig dobni fogja a festéket. Pár festés kell mire összeolvad a saját színeddel.

ma 08:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem befestik olyan színre ami hasonló az eredetihez amihez szépen lassan alkalmazkodik a hajam miután viszonylag gyakran újra festik és eltűnik belőle szőke meg a csíkok? Mennyi festést jelent ez átlagosan? (Tudom mindenkinek más de körübelül)
ma 11:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Illetve hogyha mondjuk az egész egy másik színű pl vörös akkor ugyan így csinálják csak meg kell várni amíg lenő a teteje hogy legyen viszonyítási alap amivel belövik hogy milyen színre kell visszafesteni?
ma 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló vagyok.

Nem is jól mondtam bocsánat. Mármint lehet, hogy úgy is csinálják, hogy az egészet festik...de mivel én is az eredet hajszínemet akartam és elég nagy volt már a lenövésem így nekem a fodrász nem az egész hajamat festette csak a szőke részt.

Nagyon szép lett így első alkalom után is, de tényleg nagyon hamar kopik. Fogalmam sincs mennyi ideig tart, hányszor kell festeni, hogy ne dobja le a színt. Én kb 4-5 hónapot "szenvedtem" vele aztán rájöttem, hogy mégiscsak jobban tetszett a balayage és megcsináltattam újra :D

A vöröshöz hajat úgy tudom hogy le kell szívni és úgy festik be azzal a színnel amit megbeszéltek.

Vöröset még nagyobb szívás eltávolítani mint a szőkét.

Sok-sok éve (még a balayage előtt) egyszer vöröses barna lettem véletlenül és utána nem akarok hazudni de szerintem jó 1-2 évig bizonyos fényben vöröses megcsillanása volt a hajamnak.

ma 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!