Bayalageból eredeti hajszínre?
Be kell festeni az eredeti hajszínedhez leginkább hasonlító barnára.
Egységes nem lesz egy ideig. Rögtön festés után talán igen...aztán 1-2 mosás és szépen világosodik ki a vége.
Első festés után viszonylag hamar (2 hét) újra ajánlott festeni.
Utána elég havonta ameddig szükséges.
A 2-es válaszolónak teljesen igaza van.
A szőke rész egy darabig dobni fogja a festéket. Pár festés kell mire összeolvad a saját színeddel.
2-es válaszoló vagyok.
Nem is jól mondtam bocsánat. Mármint lehet, hogy úgy is csinálják, hogy az egészet festik...de mivel én is az eredet hajszínemet akartam és elég nagy volt már a lenövésem így nekem a fodrász nem az egész hajamat festette csak a szőke részt.
Nagyon szép lett így első alkalom után is, de tényleg nagyon hamar kopik. Fogalmam sincs mennyi ideig tart, hányszor kell festeni, hogy ne dobja le a színt. Én kb 4-5 hónapot "szenvedtem" vele aztán rájöttem, hogy mégiscsak jobban tetszett a balayage és megcsináltattam újra :D
A vöröshöz hajat úgy tudom hogy le kell szívni és úgy festik be azzal a színnel amit megbeszéltek.
Vöröset még nagyobb szívás eltávolítani mint a szőkét.
Sok-sok éve (még a balayage előtt) egyszer vöröses barna lettem véletlenül és utána nem akarok hazudni de szerintem jó 1-2 évig bizonyos fényben vöröses megcsillanása volt a hajamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!