Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos és pattanás heges...

SzepsegKoldusa kérdése:

Pattanásos és pattanás heges az arcom. A termékek amiket gyűjtöttem megfelelőek lehetnek a probléma enyhítésére vagy megoldására? Ha nem megfelelő, mit ajánlanátok(tini bőrre)?

Figyelt kérdés

yves rocher hidratáló-

[link]

isana smink lemoso(szempillasprialt hasznalok)

[link]

ordinary szalicilsav-

[link]

fényvédő rossman-

[link]

primer douglas-

[link]

jan. 21. 17:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
értem, de a hegekkel mit lehet kezdeni? arcom hátam tele van velük...
jan. 22. 17:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Hegekkel semmit, drága. Vannak kezelések(tűkkel) amikkel lehet javítani rajtuk, de azok drágák és szerintem nem is végeznek 18 alatt, de javítson ki valaki, ha tévedek. Esetleg niacinamide szérum rendszeres használata csökkentheti a láthatóságukat.
jan. 22. 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Pattanásra hajlamos vagy érzékeny bőrrel én elfelejtenék minden olyan kencét amiben parfüm/alkohol/citrusféle van. Keress olyan krémet, ami bőr barátabb, pl Geek & Gorgeous 101 Hydration Station.
jan. 23. 08:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden választ!
jan. 23. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!