Mért mindenki a rövid hajat bírja a fiúknál?
Szóval 17/f vagyok és szőke lassan már hosszú hajam van de mindenki azt mondja, hogy nem áll jól pedig én hosszú hajjal sokkal jobban érzem magam.
Igazából bőven a vállam alá akarom növeszteni, de majdnem mindenki ellenzi,
csáó!
Én azt mondom ne foglalkozz vele ki mit mondd,ha neked tetszik hát viseld csak,és növeszd:)
én is kaptam régebben jót és rosszat,ma meg már megbámulnak mindenhol,nomeg irigykednek rám még a lányok is xD
derékig érő hajam van,és egyáltalán nem igénytelen,és miért lenne lányos? uyganmár...persze van akinek tényleg lányos arca van
19/F
Látod, többen is arra voksolnak, hogy ne vágasd le a hajad és szarjál mások véleményére ;) csatlakozom hozzájuk! :)
18/L
na sikerült levágatni normális, fiús stílusra ?
várjuk ám a linket !
egyenlőre még csak az arcom alja felé közelít én nyár végére terveztem h megnő
nem fogom levágatni am azt mondják az arcom hosszúkásabb ezért nem jó pedig váll alatti hajam volt már
a hajam pedig ápolt
tessék levágatni!
azért mert Gunst hallgatsz ... most ennek mi köze van a rendezetlen hosszú hajadhoz ??
utolsó...
tudod nem minden rockernek van rendezetlen haja sőt,meg tudnád mondani h az én hajamat miért irigyli mindenki derekamig ér,mégsem rendezetlen -.-
am sztem a rockerséghez hozzá tartozik a hosszú haj,de ha nem így van,attól még lehet hosszú haja,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!