Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vörös hajszínező tartósága,...

Vörös hajszínező tartósága, kopása?

Figyelt kérdés

Most a hajam belseje, alja 035-ös piros tartss hajfestésű a teteje meg világos barna. Gondolkozom rajta, hogy azt is befessem pirosra, viszont nem szeretném tartósra, ezért gondoltam hajszínezőre, 092-es pirosat találtam (elvileg 15 mosásig tart), tudom hogy más színárnyalat, de szerintem jól nézne ki.

Lenne pár kérdésem:

Mennyi idő mire ki jön, ki jön e egyáltalán teljesen?

Olvastam olyanokat, hogy foltosan kopik, igaz e?

A mostani hajfestésem ilyen narancssárgásra kopik lassan, de a 092es kicsit ilyen rózsaszínes árnyalatú, szóval gondolom az rózsszínűre halványodik, vagy nem?

Bárkinek van valami tapasztalata vörös hajszínezővel?

Bele vágjak vagy inkább ne?

ma 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyi idő mire ki jön, ki jön e egyáltalán teljesen?

Lutri, változó kinek mennyi idő. Van, amikor ki sem jön.

Olvastam olyanokat, hogy foltosan kopik, igaz e?

Benne van a pakliban. Főleg, hogy neked kezelt hajad van.

A mostani hajfestésem ilyen narancssárgásra kopik lassan, de a 092es kicsit ilyen rózsaszínes árnyalatú, szóval gondolom az rózsszínűre halványodik, vagy nem?

Ez sokmindentől függ. Bocsi, hogy nem tudok ennél pontosabbat, de tényleg sok múlik a te hajadon, amit előre nem lehet látni.

Bárkinek van valami tapasztalata vörös hajszínezővel?

Nekem. Szintén pirossal, de szűz hajon, sosem jött ki. Nekem le kellett szőkíteni, és befesteni rendesen. Mert azt hittem, hogy minek a fodrász, majd kikopik ez nyomtalanul. Jó nagyot tévedtem.

Bele vágjak vagy inkább ne?

Én nem ajánlom. Menj inkább fodrászhoz, ha nem akarsz kockáztatni.

ma 13:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire roncsolt a hajad, és hogy hogyan.

Ha egészséges, akkor igen, ledobja.

ma 13:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Márkától is függhet, meg hát a hajadtól is. Én amit előzőnek próbáltam 2. hajmosásnál a piros nagyrésze eltűnt, foltos maradt és nagyrésze a hajamnak lila lett.. Ugyanez a termék sokaknak alig akart hónapok után kijönni.

Ez nagyon lutri.

ma 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!