Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tud kezdeni egy genetikail...

Mit tud kezdeni egy genetikailag kopaszodó fiatal nő, hogy normálisan nézzen ki a feje?

Figyelt kérdés
2 oldalt homloknál felfele, 33 évesen. Anyu is pont így járt sajnos.

jan. 15. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Haj beültetés.
jan. 15. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

Vagy paróka. A jó minőségűnél meg sem mondanák, hogy nem igazi. Vagy ugye a hajbeültetés.

Esetleg sokan dicsérik a Minoxidilt, annak érdemes lehet utánanézni.

jan. 15. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem sok mindent. Orvossal meg lehet próbálkozni, egyébként sok nő kendőt hord ezért.
jan. 15. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Microneedling, minoxidil, olajok pl aromax rozmaring olaj hajra, fejbőr masszázs, dht blokkolók(a tömmag olajban is van)

Ezekkel szép eredményeket lehet elérni például

jan. 15. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok akik lepontoznak azoknak bármikor belinkelek tanulmányokat:) ..szeretem amikor utána se néznek csak reagálnak páran
jan. 15. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sziaa!

Nekem ez 19-20 évesen kezdett jelentkeznie. Nekem sokat segített a:

rendszeres masszázs;

vitaminok (Elevit, tudom terhes vitamin, de jó minőségű és minden van benne a haj növekedéshez + sokszor akciós Rossmannban);

koffeines hajszesz (Plantur 21, de tervezek váltani vlm másra);

mostanában olajozni is szoktam (rozmaring olajat tudsz készíteni otthon extra szűz olívaolajból és pár rozmaring ágból).

Úgy hallottam jó rá a mezoterápia is, illetve ajánlották már neked a mikrotűs kezeléseket is. A volumen növeli samponok kicsit tudnak látszólagosan javítani a helyzeten.

Fontos, hogy nem 1-2 olajos masszázs után fog látszani az eredmény. Ha masszírozod a fejbőröd érdemes kicsit foglalkozni a nyakkal és vállal is. :)

jan. 15. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Börgyógyásszal konzultálj mindenképp, mielőtt minoxidilt vagy mást akarsz a hajadat kenni. Sajnos csodaszer nincs (a minox sem az, nem mindenkinél hatásos), de kísérletezni persze lehet. Csak jobb ha egy szakembert is meghallgatsz az internet mellett.
tegnap 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!