Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetőség van rá, hogy ingyen...

Lehetőség van rá, hogy ingyen kipróbáljak egy terméket?

Figyelt kérdés
Egy nagyon vastag hajsütővasat szeretnék, mert göndör a hajam és szeretnék hullámosat csinálni belőle, de nem tudom, hogy "fog-e rajta" De ha van más ötletetek göndörből hullámosra, vagy tapasztalatotok hajcsavaróval, akkor azokat a válaszokat is várom!
2009. jan. 8. 22:33
 1/2 anonim válasza:
Nekem is göndör a hajam, én úgy kezdtem neki, hogy először kivasaltam - már amennyire tudtam -, és másnap reggel hajsütővel besütöttem. A végeredmény jó lett, de eltartott egy ideig, és csak 3 napig volt olyan igazán szép. Ennél jobb megoldást még nem találtam ^^"
2009. jan. 9. 09:29
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi! Erre még nem is gondoltam! Szóval akkor használ a hajsütő, ugye? milyen márkát használsz?
2009. jan. 9. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!