Ki javítottak a hajam de annyira haragszok magamra amiért ennyi pénzt kidobtam a semmiért.Veletek is előfordult már?
Elmentem egy fodrászhoz akinél már egyszer jártam de most világosabb melirokat és leszivatta de konkrétan sárga melirok lettek benne és borzasztó volt.Ott a szalonban nem tűnt úgy még fel igazán,de másnap...30.000et hagytam ott nála.Végei letörtek,a hajam fénye eltűnt.Muszaj voltam sos-ben megcsináltatni egy másik fodrásszal aki azt mondta hogy túl szőkítették,vágott belőle azért egy jó 4-5 centit is és idegesít hogy nem olyan szép hosszú (váltol kicsit lentebb ér)de most szép egységes van tartása keresztbe volt törve a hajam azt mondta nem is volt egy hosszú.De ő is majd hogy nem 40.000et elkért..és most úgy érzem borzasztóan sok penzt dobtam ki az ablakon és haragszok magamra,hogy így jártam.
Ti is jartatok hasonlóan már?
Tanulópénz. Mindenki jár így, ha nem fodrásszal, akkor mással. Nekem egyszer a régi megszokott fodrászom cseszte el a hajam, ami miatt utána egy másik fodrásznál kellett rendbe hozatnom. Igaz nem volt olyan nagy tétel mint a tied de akkor diákmunkából éltem és az a pár ezer is megviselte a kasszámat.
Gondolj arra, hogy legalább most szép a hajad, a hossza majd visszanő és ezután a jó fodrászhoz járj vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!