Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik az a legvilágosabb...

Melyik az a legvilágosabb szőke hajfesték, ami már befogná az csibesárgára kiszőkített alapot?

Figyelt kérdés
Pl. egy 10-es színmélység még túl világos ahhoz, hogy elfedje a sárgát? És egy 9-es? És egy 8-as már elég sötét ahhoz, hogy befedje?

jan. 14. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre lila toner kell, nem másik festék.
jan. 14. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ha nagyon sárga, akkor azért kérdéses hogy segít-e a toner.

A frissen szőkített hajat viszont a sima festék sokkal sötétebbre fogja be, akár két árnyalattal is. Aztán ha peched van még kopik is. Szóval inkább a toner.

jan. 15. 02:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Mindenképp hagyd pár napot, mielőtt újra festenéd.

A bőrnek, meg a hajad szerkezetének is jobb.

A toner rajta maradhat fél órát is, ez nem festék, nem fogja szét fõzni. Tegyél rá egy kis balzsamot is.

Aztán hétvévén szőkítsd tovább.

jan. 15. 07:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nincs még befestve, csak szőkítőpor + oxi keverékével leszivatva. Szóval van egy aranysárga alapom, ezt gondoltam befesteni szőke festékkel, csak félek, hogy ha a festék világosabb, mint az alapom most, akkor nem fedi majd el, és átüt alóla a sárga. Erről a tonerről még nem hallottam, ezt tulajdonképpen színező, vagy miben tér el a sima festéktől?
jan. 15. 19:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Hétvégén muszáj lesz befestenem, mert mennem kell vissza dolgozni jövőhéttől. Eddig csak pakolást meg balzsamot tettem a hajamra, nem festettem/színeztem még semmivel. Akkor nem kell rá festék, hanem toner? De ez miben más, mint a hajfesték? Vagy rakhatok rá egy 9-es mélységű szőkét, és az elfedi a sárga színt?
jan. 23. 07:42
 6/8 anonim ***** válasza:
A toner nem festék, ezt minden mosás után kell tenni rá.
jan. 23. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem pár napig ne csinálj vele semmit, hagyd pihenni és vegyszermentesen.

A helyedben befesteném vasárnap olyan színűre, amilyet szeretnék. Az eredmény valami olyasmi lesz. Olcsó Palette festék is jó, ha bírod.

jan. 23. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
A toner nem károsítja, azt tehet rá.
jan. 23. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!