Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valami jó sampon,hajvégápoló...

Valami jó sampon,hajvégápoló és hajmaszk gyorsan töredező hajra?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ami már törött, azt az úristen nem forrasxtja össze. Ki kell vágni azt a részt, és egészségesebven megnöveszeni.

Ami a töredezést okozza, az nem a sampon meg a hajmaszk hiánya, hanem a gondatlan festés, és durva fésülés

tegnapelőtt 23:18
 2/4 A kérdező kommentje:

A hajam most nem töredezett,két hete vágattam a vegéből,csak gyorsan törik és vannak erre különféle hajápolási termékek amiből már párat kipróbáltam de még nem találtam meg az igazit.

Soha nem festettem és nem használok se vasalót se hajszárítót.

16/L

tegnapelőtt 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:
És eleget vágattál belőle, tényleg azt a szétment részt, vagy csak egy icipicurit a végéből?
tegnap 13:53
 4/4 A kérdező kommentje:

45cm-ről válig érőig,de nem az egész volt töredezett csak az alja ami kb olyan 3-4cm volt.

Előtte pedig nyáron lett levágva a vegéből szintén 5cm.

tegnap 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!