Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám a hajam helyre...

Hogy tudnám a hajam helyre hozni, hogy legyen fénye és ne legyen ennyire töredezett?

Figyelt kérdés

A hajam nincs jó állapotba, az utóbbi 1 évben festettem vöröses pirosra kb 4-5 alkalommal (otthon, szőkítés nélkül), ha elkezd zsírosdoni a hajam úgy 2-3.

nap hajmosás után, a hajhosszam nagyon kiszárad. Hajmosás után argán olajjal bekenyem és kb 2 napig egész jó fénye van , meg használok balzsamokat is amiktől puha , de mégis egészségtelennek néz ki. Tartása sincs össze vissza kócolódik, fél órára rá, hogy kifésültem és eléggé töredezett is.Nagyon hálás lennék ha adnátok tippeket , hogy hogyan tudnám helyre hozni, hogy egészséges legyen.Bármilyen termék jöhet(ha lehet ne legyen túlárazott)és annak használatát, tapsztalatokat is elfogadok. (derékig érő hajam van, nem vasalom , nem hajszárítóval szárítom,heti 2-3x mosok hajat ) Köszönöm előre !

dec. 30. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Erre vártam, hogy ezt végre valaki megkérdezze...😅

Nahh ami nekem bevált:

- Csak a fejbőrt mosom meg samponnal aztán nagyon lassan leöblítem, hogy a haj végeire is menjen sampon, de azokra nem teszek még pluszban tisztító szert.

-olaj ami bevált: aromax rozmaring olaj. A rozmaring amúgy is növeli a haj vastagságát is úgyhogy ez is pluszpont:)

-fejbőrre ezt az olajat mosás előtt 2órával használom.mert vannak benne nagyobb molekulájú olajok amik csak eltömítik a pórusokat a bőrön, viszont hajra bármennyi mehet belőle.

-6-8 cseppet ha teszel mosás után a hajvékekre belőle attól se lesz olajos hatású

-ha olajat nem akarsz nappalra rákenni akkor én a coco&eve hair elixirt szeretem nagyon, ez nem nehezíri el egyáltalán a hajat plusz egész nap jó illata van:)

dec. 30. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ah azt elfelejtettem írni, hogy rozmaringos hajolajra gondoltam.

Van tiszta rozmaring olaj is ami jó, de ahhoz előbb kell tenni vmi mást is pl olivaolajat.

dec. 30. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg a protein mennyiség is kihatással van a haj állapotára. Kb 55-60 g fehérjét enni kéne naponta, a hajszálak nagyrészt proteinből állnak
dec. 30. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
dec. 31. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!