Joico K pakk vagy Luxoya repair termekcsalad?
Festegetes altal serult hajamat probalom menteni,egyebkent jo iranyba vagyok.
Volt vagas,fodrasz minden ami kell es most a joico szilikon,szulfat mentes valtozatat hasznalom (sampon,balzsam),viszont lassan elfogy illetve mintha a sampon kicsit mar szaritana a hajamon.
Kozbe ajandekba kaptam egy Joico K pakk 50ml hajpakolast,az viszont nagyon mukodtt.
A luxoyarol pedig most nagyon sok jot hallok es jelenleg arban nagyon jok
Ha valaki probalta mar ezeket irna velemenyt? Illetve ha nem osszehasonlitasi alapon kell akkor csak siman a luxoyarol
Én nem vennék olyat, ami a csapból is folyik. Ilyen a luxoya és a hairburst is.
Egyébként ha olcsóbb professzionális terméket keresel, akkor keune. De a fodrászkelles is tele van sérült hajra való termékekkel.
Igazából rengeteg remek termék van. A teljesség igénye nélkül pl Alfaparf, olaplex, L'Oreal professional, fanola, k18, Schwarzkopf.
Nekem nagyon hullott a hajam betegség miatt. Én Lucerna tablettát szedek,, a, c, d, e, conl, magnéziumot, alpecin coffeim Samponnal mosom a hajamat és a pantene keratinos hajpakolást használom, de csak a hajhosszra és keveset.
Szárítás és vasalás után meg pantene keratinos hajolajat.
Keveset azt egész hajon, tövét kihagyom 3 cm - t de a többi részt óvatosan átsimítgatom az olajos kezemmel.
Nekem szebb a hajam tőle azt veszem észre.
Enyém is festett. Szőke.
A samponnak férfi illata van 🙈😁 De a hajpakolás illatos így inkább azt érezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!