Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfi BB krém, van ötletetek?

Férfi BB krém, van ötletetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Barátomnak szeretnék karácsonyra egy bb krémet venni mert nagyon sok heg maradt az arcán ami láthatóan zavarja. Nincs semmilyen akne vagy kitüremkedés az arcán, így csak egy bb krém kellene ami elfedi a foltokat. Van ötletetek vagy termék amit ajánlanátok vagy barátotoknak már bevált? Köszi előre is!
dec. 12. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen a bőrtípusa?
dec. 13. 06:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Problémás/zsíros a bőrtípusa, de pattanásai már nem nagyon vannak.
dec. 13. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:
én a nivea bb krémet használom, igaz nekem nagyon világos a bőröm és a lightot is picit világosítom korrektorral. egy nagyon jól hidratáló, natúr nivea-illatú krém, hatékony, érzem a bőrápoló hatását. másik amit szeretek az a holikának a bb krémje. szerintem ezek abszolút uniszex termékek :)
dec. 14. 15:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom, utána nézek :)
dec. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!