BB krém felvitele?
Figyelt kérdés
Még nem használtam sem alapozót, semmi ilyesmit és megpróbálkoztam (száraz) sminkszivaccsal felvinni, de foltos lett... Mi ennek a technikája? Nyomkodjak kis pöttyöket az arcomra és úgy dolgozzam el, vagy a szivacsra nyomjam, vagy legyen nedves a szivacs/az arcbőröm? Nyomkodós mozdulatokkal vagy húzgáljam oda-vissza/körbe?
Vagy hogy kéne ezt csinálni? Mennyit kell belőle használni? Nem szeretnék sokat, csak épp hogy picit egyenletesebb legyen a bőrszínem.
2020. máj. 7. 18:55
1/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam, mint egy arckrémet, a kezemmel.
Vagy ecsettel. De akkor vigyázni kell, hogy ne legyen túl sok.
2/3 anonim válasza:
Én alapozót használok, amit ecsettel szoktam felvinni. Viszont korábban én is szivacsot használtam inkább, illetve bb krémet is gyakrabban. Letisztítom, hidratálom az arcom és utána felviszem a krémet. Ha szivaccsal, akkor előtte bevizezem azt, majd kinyomkodom és finom ütögető mozdulatokkal szoktam eldolgozni az arcomon a felvitt krémet. Előtte vagy kinyomom a kezemre és onnan veszem fel mindig újra-újra, ha éppen elfogy a szivacsról vagy pedig ide-oda kis pöttyökben elszórom az arcomon és akkor egyszerre látok neki. De szerintem ezt nem lehet így leírni, mármint ki kell tapasztalni, hogy kinek mi jön be.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a szivacs lehet a gond. Régen én is használtam, de az ecset ezerszer jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!